Gjester

3-pakk Srixon golfballer med hver greenfee på Tyrifjord*

Klikk på Srixon logoen å registrere deg i e-klubben @Tyrifjord.

man.silhouettefemale.silhouetteman.silhouettefemale.silhouetteman.silhouette

Vi setter pris på våre greenfee gjester. Hver måned gir vi derfor bort 5 greenfee billetter og en 4-ball til vår e-klubb @Tyrifjord. Er du den heldige vinneren av gratis golf denne måneden?

HUSK! Som en greenfee gjest registrert i vår ‘e-klubb’, du vil motta en 3-pakk med Srixon golfballer hver gang du betaler greenfee på Tyrifjord!

Greenfee vinnere i 2017

Greenfee billett for spill i mai 2017

Tone Sagvik - Borre Gk
     Henning Guldhaugen - Hakadal Gk
     Thomas Ljungberg - Moss & Rygge Gk
     Tom Horley - Losby Gk
     Thor Johnsrud - Grønmo GK

Gratis 4-ball for bruk spill i mai 2017
     Therese Figenschou - Mørk Gk

Bestill en starttid i golfbox eller ring booking på 32161360 og vennligst oppgi ditt navn når du bestiller/sjekker inn i proshop for å motta din gratis runde.

Greenfee billett for spill i juni 2017

Gratis 4-ball for spill i juni 2017