Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Juniorer

Velkommen til Summer Camp

Tyrifjord Summer Camp 2017

     Golf-gruppen i Holeværingen og Tyrifjord Golfklubb gjentar suksessen fra de tre foregående år og inviterer til Tyrifjord Summer Camp! DET ER BEGRENSET ANTALL PLASSER - FØRSTEMANN TIL MØLLA.

uke 32 eller 33
(datoer kommer snart)
 

kl 09.00 - 15.00 

     Summer Camp’n tilbys barn født i perioden 2004 - 2009. Barna vil få en uformell introduksjon til golf, men dagene vil også fylles med forskjellige aktiviteter som fotball, tennis, film m.m. Hvis været blir dårlig, søker vi ly i det flotte klubbhuset til TYGK. Barna ha med egen drikkeflaske og ekstra solkrem. Holeværeingen har fått sponset frukt fra Rema og det vil bli servert en enkel lunch i kantinen (pølser, kjøttkaker, karbonade eller lignende. Det vil ikke være anledning til å komme med egne matønsker).  

 

   

Det kreves ingen golferfaring eller utstyr for å delta på Summer Camp.
     Vi skal leke og ha det gøy de to siste dagene før skolen begynner. Selvfølgelig skal vi ha noen morsomme øvelser for å lære litt golf også og våre dyktige instruktører låner dere alt det utstyret som trengs. 

     Camp’n koster kr 700,- pr barn og kr 500,- pr søsken.  Begrenset antall plasser.  Påmelding sendes post@tyrifjord-golfklubb.no innen 9.august. Betaling i proshop den 15. aug. 

                         

Vi kan ikke ta noe ansvar for dem før oppstart og ser helst at barna leveres kl 9.00. Vi vil imidlertid ha en person tilstede fra 15-16 slik at hentingen blir fleksibel for dere og ikke minst at vi har kontroll på at alle barn er hentet. (I tiden fra 15-16 vil vi være i området range og putting green.)

Hvis du har spørsmål er det bare å ta kontakt - tlf. 32161360.

Vi ønsker alle barn velkomne til morsomme dager på Storøya. Håper vi ser deg! 

Sommerhilsen fra  

ILH-golf 

VG
Pergo
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park