Bestilling av starttider - medlemmer

Booking kontoret
Medlemmer kan booke starttider 7 dager før spilledag.

Golfbox - online tidsbestilling
Medlemmer kan booke starttider 7 dager før spilledag i Golfbox.
Logg inn på "Personlig profil" og følg linken derfra. Har du ikke brukernavn og passord må du ta kontakt med klubben - post@tyrifjord-golfklubb.no.

Generelle retningslinjer for tidsbestilling
NGF kort, NGA kort og PGA kort er velkommen. Kontakt vår administrasjon, pro eller headgreenkeeper for avtale før booking.
Handicapkrav for gjester er 36.
Det tillates maksimalt 2 spillere med over 36 hcp pr. starttid.
I travle perioder, 1 og 2-baller vil bli flettet sammen for bedre utnyttelse av starttid tilgjengelighet. Grupper vil bli slått sammen og den tidligere starttid vil bli flyttet (maks 30 min) til den senere starttid. Alle spillerne vil bli kontaktet via Golfbox med hensyn til endringen.

Avbestilling
Avbestilling må skje minimum 2 timer før starttid, og kan gjøres på følgende måter: Tekstmelding til 92219976, navn på alle spillere og starttid må oppgis. Telefon til booking kontoret 32 16 13 60 mellom kl 08.30 og k15.00.

No-show (uteblivelse)
Aktive medlemmer vil ved 1. gangs no-show motta advarsel, ved, 2. gangs no-show vil man miste bookingrettighetene i en periode.
Greenfeemedlemmer må betale full greenfee ved no-show.

Grupper* (5 eller flere spillere)
Medlemmer kan booke starttider for grupper kun ved å ringe booking kontoret 7 dager før spilledag.
Bestilling av starttider kan gjøres alle hverdager mellom kl 08.00-17.00, og i helger mellom kl 08.00-15.00. tlf. 32 16 13 60.
* ikke tilgjengelig lørdag/søndag/helligdager (10.00-11.50)

Forhåndsbooking* (grupper mer enn 7 dager før spilledag)
Medlemmer kan forhåndsbooke starttider for grupper basert på våre rutiner for forhåndsbestilling av starttid. For at ordningen skal være fair for alle, krever vi forskuddsbetaling av greenfee.
Følg lenken for forespørsel om fohåndsbooking. http://www.tyrifjord-golfklubb.no/skjema/medlemmer/4/forhandsbooking
* ikke tilgjengelig lørdag/søndag/helligdager (10.00-11.50)

Ballrenne
Ved spill på ballrenne skal man registrere gjester og følg instruks for betaling i greenfee terminalen utenfor proshop (veggen mot driving range).
OBS! Ved planlagt spill på ballrenne bør man ta kontakt med booking tlf. 32 16 13 60 for å sjekke om banen er stengt før turnering/arrangement.

Registrering
Medlemmer skal melde seg i proshop senest 15 minutter før start.
Frammøte ved 1. tee senest 5 min. før start.

Regler for driving rangen

Driving rangen har en lenge på 220 meter, men golfere med de kraftigste utslagene kan utmerket slå lenger enn det rangen tillater.
Klubben ber derfor om at alle som benytter seg av rangen ikke slår baller over driving rangen.
Dette er forbundet med stor fare for turgåere som befinner seg på turstien på bak siden av driving rangen.
Klubben ber alle om å respektere dette og vil reagere strengt dersom det oppdages tilfeller hvor baller går over driving rangen.

Generelle regler for spill på banen
Spilletid er 4 timer og 15 minutter.
Ved spill på banen er kun tillatt bruk av softspikes.
Alle spillere skal ha med seg greengaffel og oppfordres til å bruke den.
Alle spillere bes respektere henvendelser og anvisninger fra marshalene.

Hund på banen
Det er tillatt med hund på banen.
Hunder MÅ holdes i bånd for hundens sikkerhet, og sikkerheten til andre golfere.
Dersom du har med deg hund på banen, vennligst si i fra til proshopen før spill.

Golfbil
Vi har ikke bilveier på Tyrifjord, men golfbiler kan benyttes avhengig av banens tilstand.
To golfbiler er tilgjengelige for utleie, og medlemmer/gjester med legeattest kan reservere en golfbil basert på medisinsk grunnlag.
Legeattesten kan leveres ved oppmøte eller sendes inn på forhånd til booking@tyrifjord-golfklubb.no.
Vi opplever økt pågang for bruk av bil på banen. For at flest mulig av de som trenger det skal ha lik mulighet til tilgang på bil har vi laget 4 starttider for bilene på morgenen – 0900, 1000, 1100 og 1200 og 4 på ettermiddagen 1300 og 1400, 1500 og 1600.
Booking av bil har samme tidsrestriksjoner som booking av starttider.
Hvis bilen ikke er allerede reservert, har man mulighet for å få bil på dagen.
Sjekk klubbens nettsider – banetilstand øverst til høyre på hovedsiden – eller ring proshop 08.00 – 18.00 (17.00) for å sjekke om golfbiler kan brukes før du kommer til banen.
Pris: medlemmer kr 275/ikke medlemmer kr 375.

Golfspill i lyn og tordenvær
     En golfspiller har alltid ansvar for egen sikkerhet på golfbanen i forbindelse med lyn og tordenvær. En spiller som opplever truende skyer i nærheten må vurdere faren og eventuelt komme seg i ly for været.

Velkommen til Tyrifjord og Happy Golfing!
VG