27 Hulls Klubben

Tyrifjord gir merverdi til sine fritt spill medlemmer - få full tilgang til 27 hull og 2 baner for et tillegg på kr 2000,-.

Vi tar vare på våre medlemmer i Oslo området når de har golfangst!
     Tyrifjord har inngått et samarbeid med Grini Golfklubb som gir fritt spill medlemmer mulighet til å spille golf når de er i Oslo området. For en "årsavgift" på kr 10 200,- (vår årsavgift på 8200,- og tillegg på 2000,- = total sum 10 200,-) får du full tilgang til begge baner.

27 HULLS KLUBBEN
Har en begrensning på 50 stk og frist for påmelding er 17. mai.
     - Med dette tilbudet har du 2 muligheter å få den starttid du ønsker.
     - Spill så mange runder du vil!

Grini Golfklubb
     - Golfbanen er meget godt egnet for golfere på alle nivåer og passer godt å spille når du er i Oslo området.
     - Klubben har en unik beliggenhet, nærme byen, likevel spiller du i fredelige, vakre omgivelser.
     - En runde tar normalt drøye 2 timer og klubben har et fantastisk trivelig miljø, og en kvinneandel på bortimot 50%.
     - Er du morgenfugl? Spill en runde før jobb!!

Betingelser
     - På Grini Golfklubb kan du bestille tid i Golfbox 4 dager i forveien.
     - Du kan også delta fritt på klubbenes turneringer med å betale kun startkontigent (ikke klubbmesterskapet).
     - Tilbudet gjelder kun for fritt spill medlemmer (medl.nr. 13-1 til 13-1999) på Tyrifjord.
     - Avtalen fornyes ikke automatisk, men gjelder for sesongen.

Fremgangsmåte
     For å melde deg inn i 27 HULLS KLUBBEN må du som er aktivt medlem kontakte administrasjonen post@tyrifjord-golfklubb.no eller klikk her.

HUSK! 27 HULLS KLUBBEN har en begrensning på 50 stk og frist for påmelding er 17. mai.

Førstemann til mølla gjelder!

Ta kontakt for mer informasjon.

post@tyrifjord-golfklubb.no

tlf. 32161360