Kafe

Ny driver av kaféen på Tyrifjord

Ny

Vi ønsker May Veden velkommen som ny driver av kaféen på Tyrifjord og oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte seg av tilbudene i kaféen.

May starter opp 3. august og holder åpent hver dag ut sesongen. Foto: Mari Johnsen Viksengen

Kortreiste mat og hjemmebakst
May satser på kortreist mat og hjemmebakst og baker all hvetebaksten selv - brød, kanelsnurr, boller m.m.. Hun skal ha fokus på lokale råvarer, noe hun tror medlemer vil sette pris på. I tillegg til påsmurt brød og baguetter, blir det en middagsrett og suppe.

t.o.m. uke 35
man - fre: kl. 1000 - 1900
lør - søn:  kl. 0800 - 1900
eller etter avtale

Fra uke 35 t.o.m. uke 42
man - fre: kl. 1000 - 1900
lør - søn:  kl. 1200 - 1800
eller etter avtale

Selskapslokale
Det er mulig for medlemmer og gjester og leie klubbhuset til lukkede selskap.  ​Klubbhuset kan være et fantastisk lokale for bursdager, konfirmasjoner, bryllup, begravelser, vennefester osv.  Klubbhuset kan leies enten med eller uten golf. Vennligst ta kontakt med May for selskapsmeny - tlf. 90131485.  .

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte seg av tilbudene i kaféen.
Miljø-Merking AS
Hønefoss Sparebank