Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Turneringer

Tyrifjord har aktiviteter for alle type spillere

 
Delta i Tyrifjord aktiviteter og utvid golfnettverket ditt!
     Det kan til og med hende du treffer noen du synes det er hyggelig å spille golf sammen med!I motsetning til det mange kanskje tror, det er ikke «farlig» å spille i turneringer. Kom ut til øya og spill golf på norges vakreste bane. Tyrifjord Golfklubbs turneringsprogram kan både by på noe kjent og noe nytt denne sesongen. Fellesnevneren er stor bredde – og golfglede.
 
     Alle kan bli med på klubbens aktiviteter, enten du er høyhandicaper eller lavhandicaper så har Tyrifjord Golfklubb et tilbud for deg.
 
Aktiviteter og turneringer for alle
     Vi vil at alle medlemmene skal føle seg hjemme i klubben og bli med på det som skjer av aktiviteter enten det er å konkurrere i de sportslige turneringene som blant annet Medals eller Dronning Ragnhilds Pokal eller delta i de mer sosiale aktivitetene som Happy Golfing Åpningsturnering, Fancourt Mixed eller Greenkeepersdag.
 
Sportslig og sosialt
     Vi er opptatt av at det er litt forskjell på det å være med på en sportslig turnering og det å være med på en av klubbens miljøaktiviteter. En miljøaktivitet er en type turnering der målet ikke først og fremst er å konkurrere, men ha det gøy og bli mer kjent med hverandre. Blant klubbens mest populære miljøaktiviteter er Åpningsturneringen ved sesongstart og Greenkeepersdag i september.
 
 
Test egne ferdigheter
     Er du med i en av de sportslige turneringene ønsker du å konkurrere og teste egne ferdigheter. Medal-turneringen er en slik sportslig turnering. Medal serien går gjennom hele sesongen, den første lørdagen i hver måned samt en av torsdagene hver måned. Du kan velge hvilken Medal du ønsker å delta i og mange deltar i hele turneringsserien. Det er også mulig for medlemmenes gjester å bli med på Medals. Finalen for alle vinnerne i tre klasser gjennom sesongen går 24. september.
     Medal-turneringen samt  Klubbmesterskapet er også med på å kåre klubbens beste spillere og benyttes for å kunne kvalifisere spillere til blant annet Lag-NM.

 
Order of Merit
     Som en av de få klubbene i Norge tilbyr også Tyrifjord Order of Merit i det sportslige programmet. Det er litt som på European Tour. Order of Merit viser hvem som har spilt inn mest penger i hver klasse gjennom sesongen. Du samler poeng ved å delta på blant annet Tyrifjord Golfklubbs Medal-turneringer og Klubbmesterskapet.
 

     Dette var bare en smakebit av hva Tyrifjord Golfklubb kan tilby av turneringer og aktiviteter denne sesongen.
 

DRONNING RAGNHILDS POKAL
     Dette er en matchspill turnering for ALLE klubbens medlemmer. I en Dronning Ragnhilds Pokal match får den ene spilleren et antall slag på motstanderen, som er differansen mellom spillehandicappene til disse to spillerne. NB! Spillehandicap er det antall slag man får når man leser av på ”slopetabellen”.

KM FOURSOMES
     Foursomes er en konkurranse form hvor to konkurrenter spiller som partnere og spiller én ball. Foursomes spilles av fire spillere samtidig, med to på hvert lag. Lagenes to spillere slår ut på annethvert hull, og slår deretter annethvert slag på samme ball frem til ballen er i hullet. Det er dermed kun to baller i spill til enhver tid. Parenes beste nettoscore sammenlignes med hverandre og det paret med lavest nettoscore på hullet, vinner hullet.

MEDAL

     Medal @Tyrifjord er individuelle åpne turneringer for alle medlemmer, gjester og corporate partnere som nyter golf som sport og ønsker å møte andre likesinnede golfere.

     Klasser
          Scratch - brutto score
          Klasse 1. - handicap maks 12,4 spiller netto slagkonkurranse.
          Klasse 2. - handicap 12,5 - 54 spiller netto slaggolf.


     Det spilles den første lørdagen i hver måned og tredje torsdag i hver måned mai til september og de 3 klassevinnerne i hver enkelt Medal turnering vil kvalifisere for Medal Finaler @Tyrifjord.
    Sett av datoene i kalenderen din!


 Happy Golfing
TYGK
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
Toyota Hønefoss
Golf Activity
Palerud
Pergo
Hønefoss Sparebank
Hako Grounds & Garden