Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Vervekampanje 2018

Publisert: 18. april 2018  av Adm.

VINN, VINN! Du får... De som verves får...

VINN, VINN! DU FÅR.. DE SOM VERVES FÅR...

Vi har gjort det mye lettere og mer attraktivt for deg å introdusere nye medlemmer til klubben.

FORDELER - VINN, VINN, VINN!
     Nå kan du som medlem hjelpe klubben med å rekruttere nye medlemmer og samtidig skaffe fordeler til deg selv og de som verves!

 
 


BELØNNING 
– vår takk til deg som allerede er medlem!
 
 
KAN DU BIDRA? DU FÅR...
     Dersom du verver en ny BASIS eller FAMILIE medlem til klubben, får du selv kr 2.000 i rabatt mot oppgradering fra BASIS / FAMILIE medlemskap til PLUSS medlemskap, eller et gavekort på kr 1000,-. Gavekortet kan du bruke der det måtte passe – varer i proshopen, greenfee til dine venner, custom fitting eller instruksjon.
     Verver du 2 eller flere nye medlemmer får du gratis oppdatering fra BASIS / FAMILIE medlemskap til PLUSS medlemskap eller et gavekort på kr 1.000 hver nye medlem du verver.

DE SOM VERVES FÅR...
     Innmeldingsavgift (verdi kr 2.500)
     Rangekort med 50 bøtter til å varme opp før runden eller til trening. (verdi kr 900)
     Svingskjekk - 15 min med sving tips fra vår pro Fredrik Enge. (verdi – PRICELESS!)


MEDLEMSREKRUTERING...
     Som alle andre golfklubber har vi på Tyrifjord behov for påfyll av nye medlemmer og hvem er bedre ambassadører for klubben våre egene medlemmer? Klubben har ingen bindingstid på medlemskap, dvs. man kan melde seg inn og ut samme år og med denne fleksibiliteten er det naturlig at fokus også rettes på løpende medlemsrekruttering.
     
Oppnår vi bærekraftig medlemsvekst er også muligheten tilstede for reduksjon av årskontingenten, opprettholde banekvaliteten og opprettholde vårt høye service og fordelsprogrammer. Det har derfor stor betydning at akkurat DU verver nye medlemmer til DIN EGEN klubb.
     Nå er også tiden inne for å skryte av DIN KLUBB og fortelle dine venner og dine kjente hva du allerede vet – Det å være medlem på Tyrifjord er en opplevelse!


På forhånd takk!
 
 

 
VERVEKAMPANJE 2018


Vet din familie, dine venner og kollegaer at du er medlem på Tyrifjord Golfklubb?

Vet din familie, dine venner og kollegaer om den fantastiske beliggenheten til øya og kvaliteten på golfbanen?
 
Vet din familie, dine venner og dine kollegaer at Tyrifjord er en nyskapende klubb med landets beste aktivitetsprogram for medlemmer?

Vet din familie, dine venner og dine kollegaer at Tyrifjord har aktiviteter for alle golfere uansett ferdighet, kjønn, interesse eller alder?

Vet din familie, dine venner og dine kollegaer om den unike og velkjente servicen de får i vår Proshop?

Har du familie, venner eller kollegaer som ville like å få en personlig introduksjon til Tyrifjord?


      Fulltegnede medlemskap er grunnlaget for å fortsette den gode finansielle posisjonen klubben befinner seg i dag. Fulltegnet medlemskap vil hjelpe oss å realisere vår forretningsplan om kontinuerlig oppgradering av bane og klubbhus slik at vi fortsatt kan tiltrekke oss nye medlemmer!

     Med våre fantastiske tilbud til både etablerte golfere og nybegynnere, har vi gjort det mye lettere og mer attraktivt for deg å introdusere nye medlemmer til klubben.

INTRO TIL GOLF KURS
     Har du familie, venner eller kollegaer som har lyst å prøve golf? Nå kan de gjøre det helt gratis med våre INTRO TIL GOLF kurs! Mer informasjon om INTRO TIL GOLF kurs finner du her...
 


WELCOME BACK TIL GOLF
     Har du noen i familien / en kollega / en venn som har spilt golf før som du kan tenke deg å invitere til å komme i gang igjen? Nå kan du gjøre det helt gratis med våre WELCOME BACK TIL GOLF kurs!  
Mer informasjon om WELCOME BACK TIL GOLF kurs finner du her...VEIEN TIL GOLF KURS
    For nybegynnere er Veien til Golf (VtG) kurs gratis for alle som melder seg inn i kampanjen med BASIS eller FAMILIE medlemskap. Etter endt kurs, vil de få kursavgiften trukket fra årsavgiften. Mer informasjon om VEIEN TIL GOLF kurs finner du her...
 
 MEDLEMSKAP

TILBUD FOR ETABLERTE GOLFERE ELLER NYBEGYNNERE
     Tilbudene er eksklusivt for Tyrifjord medlemmer å tilby familie, venner eller kollegaer. De vil ikke få et bedre tilbud et annet sted!

BASIS / FAMILIE
     BASIS eller FAMILIE medlemskap er hvor man får mest valuta for pengene. De gir fritt spill hele sesongen og tilgang til diverse medlemstilbud og medlemsfordeler. 
     
Vi har 2 fantastiske tilbud på BASIS og FAMILIE medlemskap uten binding og med vår Happy Golfing filosofi, lover Tyrifjord vi en 'BIG WELCOME' at de vil føle seg hjemme fra første dagen de spiller her som medlem. Se nedenfor for mer informasjo

PAY AS YOU GO
    For de som vil starte sakte har vi PAY AS YOU GO prøvemedlemskap som har tre alternativer - START, GREENFEE 2 og GREENFEE 5. Se nedenfor for mer informasjon.

 
BASIS

VI SPANDERER EN INNMELDINGSAVGIFT
(kr 2.500)


kr 11.250*
innmeldingsavgift (kr 2.500) + årsavgift (kr 8.750)


Tilbud – kr 8.750,-
 
Vårt BASIS medlemskap tilbud er konkurransedyktig priset og gir fritt spill hele sesongen. OBS! kun 10 tilgjengelig i kampanjen.
 
  VERVEKAMPANJE BONUS  
 
 
 1   Rangekort 50 for 50 bøtter med baller til å varme opp før runden eller til trening. (verdi kr 900)

 2   Svingskjekk - 15 min med sving tips fra vår pro Fredrik Enge. (verdi – PRICELESS!)

 
 

FAMILIE

VI SPANDERER EN INNMELDINGSAVGIFT
OG
EN ÅRSAVGIFT!

(verdi - kr 11.250,-)


kr 22.500*
* 2 x innmeldingsavgift (kr 2.500) + 2 x årsavgift (kr 8.750)


Tilbud – kr 11.250,-
 
FAMILIE medlemskap inkluderer 2 BASIS medlemskap dvs 2 innmeldingsavgifter og 2 årsavgifter i det første året som medlemmer og dette er hvor dere får mye for pengene. Det gir fritt spill hele sesongen for 2 voksen og 3 barn / barnebarn til og med 18 år er inkludert i prisen. OBS! kun 10 tilgjengelig i kampanjen.
 
 
  VERVEKAMPANJE BONUS  
 1   Rangekort 50 for 50 bøtter med baller til å varme opp før runden eller til trening. (verdi kr 900)

 2   Svingskjekk - 15 min med sving tips fra vår pro Fredrik Enge. (verdi – PRICELESS!)


 
 
PAY AS YOU GO

PAY AS YOU GO (PAYG) medlemskap på Tyrifjord er et introduksjonstilbud til klubben for nye medlemmer.  Vi tilbyr 3 alternativer - START, PAYG 2, eller PAYG 5 - og man kan velge hvor mange runder å inkludere i medlemskapet. 
 

START
     START medlemskap har en lav årsavgift og man betaler medlemgjest greenfee for å spille på banen. 
 

PAYG 2
     PAYG 2 medlemskap har en lav årsavgift med 2 runder golf for personlig bruk inkludert i prisen. Man betaler medlemgjest greenfee for å spille ytterligere runder på banen. 
 

PAYG 5
     PAYG 5 medlemskap har en lav årsavgift med 5 runder golf for personlig bruk inkludert i prisen. Man betaler medlemgjest greenfee for å spille ytterligere runder på banen.
 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion