Dugnad 27 og 28. april

Publisert: 17. mars 2019  av Adm.

Vi tar sikte på å gjennomføre årets dugnad den 27. og 28. april fra 10.00 til 14.00.

27. og 28. april - kl 1000 - 1400

Golf sesongen nærmer seg...
Som vanlig er det mye arbeid som skal utføres i klubbhuset, rundt klubbhuset, på treningsfeltet og på banen.

De som er med på dugnaden vil få en 15 min svingsjekk før sesongen og eksklusiv tilgang til åpningssalget i klubbens proshop.

Av hensyn til bespisning ber vi om at de som har anledning til å komme melder seg på innen torsdag 25. april.

Oppgavene
Av oppgaver som venter har vi følgende:
     • Markering av banen
     • Diverse maling
     • Ryddesag
     • Samle kvister
     • Rydde søppel rundt parkeringsplass og veien opp til klubbhuset.

Tilbakemelding på deltakelse ønskes innen 16.00 på torsdag 25. april.

Midtuke dugnad - vekstduk på greenene
Når snøen forsvinner trenger år head greenkeeper, Ian Ross, assistanse på kort varsel for å legge duker på alle greenene og senere ta dem av igjen. Ettersom dette er en tidkrevende jobb, er vi på jakt etter medlemmer som kan hjelpe til med prosessen.

Er du tilgjengelig i midtuka og kan hjelpe til enten på dagtid eller kveld?

Vi skjønner at det kan være vanskelig å kommittere seg til noe som ikke har en fastsatt dato, men nettopp derfor trenger vi mange positive tilbakemeldinger slik at det er mulig å tromme sammen en gruppe når vi trenger det.

Hvis du har mulighet til å hjelpe oss, vennligst meld deg på så tar vi kontakt om/når det blir behov.

Tilbakemelding på deltakelse ønskes snarest.

Dugnad kan ha forskjellig form
     Vi trenger også hjelp på følgende områder, uavhengig av disse dugnadsdatoene. Trykkeri tjenester, web/grafisk tjenester, rørlegger, elektriker, snekker. Har du noe å tilby, vennligst ta kontakt med administrasjon -
post@tyrifjord-golfklubb.no

Vi ser frem til et flott golf sesong.
Miljø-Merking AS
City Fusion