Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

2020 vervekampanje - Ta med en venn

Publisert: 15. juni 2020  av Adm.

Har du en venn du vil introdusere til Tyrifjord og golf?

2020 vervekampanje - Ta med en venn

Har du noen i familien / en kollega / en venn som har spilt / ikke spilt golf før som du kan tenke deg å verve til klubben?


Vi trenger din hjelp til å rekruttere nye medlemmer til klubben.
Klubben har behov for påfyll av nye medlemmer og hvem er bedre ambassadører for klubben enn våre egne medlemmer? Vi har ingen bindingstid på medlemskap, dvs. man kan melde seg inn og ut samme år, og med denne fleksibiliteten er det naturlig at fokus også rettes på løpende medlemsrekruttering.


Nå gir vi deg mulighet til å ta med en venn på banen!
De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten. Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden? 
 

Konsept
Alle medlemmer kan invitere en ikke-golfer til en nihullsrunde på Tyrifjord. Runden er kostnadsfri, men prøvespilleren må legge igjen kontaktinformasjon slik at klubben kan ta kontakt i etterkant. 


Vennen din kan ha spilt golf før men falt av lasset eller vennen din har kanskje aldri spilt golf før. Dvs den eller de du tar med trenger ikke være medlem av en klubb eller tatt Veien til Golf (VtG) for å være med. 

Ta kontakt med proshopen, så finner vi et starttid kun for dere to hvor dere kan gå ut sammen og oppleve golf. 

 


Mer informasjon om Veien til Golf (VtG) kurs for de som har aldri spilt golf før finner du her...
 

Ta med en venn til Tyrifjord
Espen som er med her hadde aldri spilt golf før, og hadde kjøpt et golfsett på loppemarked for 50 kroner. I løpet av runden ble han "forelsket" i idretten vår. Han er nå påmeldt på VTG kurs og har bestemt seg for at han skal bli golfspiller.Send gjerne inn dine historier om din venn til klubben. 

 
Spørsmål?

epost -  booking@tyrifjord-golfklubb.no


tlf. 32161360
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Golf Activity
Palerud
Pergo
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank