Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Gratis kurs og spill på banen i 2020

Publisert: 21. april 2020  av Adm.

Betal kun inmeldingsavgiften - du får gratis Veien til Golf kurs og gratis spill på banen i 2020.

Veien til Golf (VtG) er et kurs for alle som ønsker å komme i gang å spille golf. Selve kurset er i seg selv både sosialt og morsomt, og en fin mulighet til å komme i kontakt med andre som ønsker å komme i gang.

Bli medlem på Tyrifjord! Vi tar være på deg fra ditt første slag - fra nybegynner til etablerte golfspiller.


Bli medlem nå - du får gratis Veien til Golf kurs og gratis spill på banen i 2020.
 

 
 
VI HJELPER DEG HELE VEIEN
     
Vi tar vare på deg fra ditt første slag
- fra du er nybegynner til etablert golfspiller!
 


GRATIS KURS
Veien til Golf kurs er gratis for voksne som melder seg inn i klubben med BASIS eller FAMILIE medlemskap. 

 

 
KURS
Hensikten med VtG kurs @Tyrifjord er at man vet litt om hvordan man skal forholde seg på en golfbane før man setter i gang og at det skal bli lett å begynne å spille golf. Undervisningen er praktisk rettet, og en stor del av kurset holdes ute på banen. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er.

I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), teorimateriell, et rangekort (verdi kr 1.500), fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden, og deretter oppfølging på to ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.

Kurset går over 14 timer og to betalende foreldre kan ta med seg to juniorer t.o.m 18 år gratis!


 
 
To betalende voksen
 

 kan ta med seg et barn
(til og med 18 år) gratis!


 
GOLF = sosialt, god mosjon, flott natur, og frisk luft!
Golf er en fantastisk hobby – uansett alder og fysiske forutsetninger! Man får frisk luft, mosjon, sosial omgang, og ikke minst en fritidsaktivitet man kan holde på med hele livet.
Golf skaper et enormt engasjement blant flere millioner mennesker over hele verden, så man skal ikke se helt bort fra at det kan være ganske morsomt også.
Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Du kan spille golf sammen med venner, familie, kjæreste, kollegaer eller forretnings-forbindelser. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen.
Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. En times trening, en to-timers ni hulls runde, eller 18 hull når du har tid og lyst.
 
LETT Å BEGYNNE
Det er nå lettere å begynne med golf enn noen gang. Alt du trenger er et Veien til Golf kurs uten noen "eksamener". Dette kurset er for alle som har lyst til å starte med golf, og det krever ingen forkunnskaper. Opplegget er at man trener en helg (lørdag og søndag) med instruksjon fra Tyrifjord Golfklubbs instruktør team. Etter kurset er det lagt opp til egentrening (etter behov – én eller flere uker) og to kvelder Happy Golfing. Du velger selv hvor raskt du ønsker å gå frem.
 

MEDLEMSKAP - bli medlem på Tyrifjord
Gjennomført VtG kurs og et medlemskap i Tyrifjord Golfklubb gir deg muligheten til å spille på banen på egenhånd umiddelbart etter kurset. Køller kan lånes for hele kurset. I vår golfbutikk har vi alt utstyret du trenger til å fortsette å spille etter kurset. Du vil få mer informasjon om medlemskap på kurset.

 
 
KURSPLAN OG PÅMELDING ER NEDERST PÅ SIDEN 
 
PROGRAM
Lørdag introduseres du til golfen, banen og golfreglene. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av ”putting og chipping” før vi avslutter med spill/demo på banen. Søndag tar vi en gjennomgang av regler, viser hvordan man skal føre scorekort, trener putting og tar for oss etikette (hvordan innpasse seg på banen). Det blir svingtrening på drivingrangen, og spill på korthullsbanen. Vi avslutter med en oppsummering og litt tips om hvordan man går videre med golfen.

 

Happy Golfing holdes på tirsdager fra 18.00-20.00 og er instruksjon for deg som ønsker litt repetisjon etter kurs. Mer info om dette får du på kurset eller se våre hjemmesider. Du bestemmer selv hvor raskt du ønsker å gå frem etter VtG kurset. Her spiller du på banen sammen med andre nybegynnere og våre instruktører . Fokus her skal være på moro, spille sammen med andre, spilletempo, sikkerhet og hensyn – helt enkelt å passe inn i trafikken på banen.

Gjennomført VtG kurs og et medlemskap i Tyrifjord Golfklubb gir deg muligheten til å spille på banen på egenhånd umiddelbart etter kurset. Køller kan lånes for hele kurset. I vår golfbutikk har vi alt utstyret du trenger til å fortsette å spille etter kurset.


     I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), teorimateriell, et rangekort (verdi kr 1.500), fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden, og deretter oppfølging på to ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.
 
TID
     Lørdag (10.00 - 15.00)
     Søndag (10.00 - 15.00)
     Deretter oppfølging på to ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.
     Vi møtes i proshop/klubbhuset 10 min. før oppstartstiden alle dager.
 
KURSAVGIFT 
 
     Voksen - kr 1.950
     Junior (t.o.m. 18 år)  - kr 1.500
     - 
inkl. rangekort (verdi kr 1.500)
     - to betalende foreldre kan ta med seg to juniorer gratis!

UTSTYR
     Du trenger ikke golfutstyr for å være med på kurset – hos oss får du låne alt du trenger av utstyr for kurset.

PÅMELDING
     Innen kl 17.00 dagen før kurset.
     Påmelding er bindende og betales ved påmelding. 

NB! Kursene er avhengig av 4 deltakere for å bli gjennomført. Ved 3 eller mindre påmeldte tilbyr vi ett alternativ og deltakerne vil eventuelt bli informert om dette i god tid.

Når du har meldt deg på – kan du glede deg til…
     • 14 timer med et variert og morsomt kurs.
     • Treningsveiledning fra en av Norges mest erfarne instruktør.
     • Bli kjent med nye golfere på Tyrifjord i et sosialt klubbmiljø.
     • Oppfølging etter kurs, du får mye hjelp til å bli en bedre golfer.

 
KURSPLAN OG PÅMELDING

 
Spørsmål?

epost -  booking@tyrifjord-golfklubb.no


tlf. 32161360
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Toyota Hønefoss
Golf Activity
Palerud
Pergo
Hønefoss Sparebank
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling