Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Stian og Christopher tar over driften av Golfrestauranten

Publisert: 25. mars 2022  av Anna Crawford

KRAFT Hull 19 - by the members for the members

Stian og Christopher tar over driften av Golfrestauranten:

KRAFT Hull 19 - by the members for the members

 
 
De siste månedene har mange i Hønefoss og Ringeriksregionen fått smake på ekte italiensk pizza bakt i steinovn. Nå utvider gründerne bak KRAFT Pizzeria og etablerer et nytt konsept på Storøya i Hole. 

- Vi gleder oss til å ta over drifta av cafeen på Storøya. Vi har vært medlemmer på Tyrifjord Golfklubb i mange år, og sikkert snakket om hvordan vi kan drive en populær café på øya like lenge. Nå tar vi sjansen og prøver oss, sier Stian Olsen, daglig leder på Kraft Pizzeria.   

Italia til Hole
Det nye konseptet blir et slags Italiensk Deli-konsept. Her selger vi en versjon av KRAFT Pizza som stekes både i steinovnen i Hønefoss og på Storøya. Menyen er ikke klar enda, men KRAFT-lederen tror særlig Spaghetti Ragu blir en slager der ute. 


- Vi bruker mye tid og energi på å lage en skikkelig autentisk Ragu. Som golfere selv så tror vi at det blir populært å sette seg ned med en skikkelig spaghetti før eller etter runden. Og vi får masse annet på menyen.   
KRAFT Hull 19 blir det nye navnet, og i tillegg til en del gode spesialiteter fra Italia blir det boller, vafler, baguetter, mineralvann og mye mer. Olsen lover en ting. 


Nå skal vi fylle hyllene med god mat på Storøya! Vi skal tilby det medlemmene vil ha, og vi har en visjon om å være et konsept laget av medlemmer, for medlemmer. Vi er først og fremst en golfrestaurant, og kommer til å satse her. Samtidig tror vi også hytte- og båtfolket vil like konseptet vårt, avslutter Olsen.   

Nadia Fugleberg Nordlund blir ansiktet mange på golfbanen kommer til å bli kjent med. Hun gleder seg, og røper allerede nå at hun skal melde seg på veien til golf: 


- Jeg tror dette blir skikkelig bra jeg. Mitt mål er å bli kjent med kundene våre der ute, og bli en del av medlemsmassen. Derfor har jeg sagt at jeg må også lære å spille golf. Stian har lært meg hva en putter er for noe, så nå må jeg bare sette ballen i hullet, sier Nordlund. Tyrifjord Golfklubb ønsker dem varmt og hjertlig velkommen - vi gleder oss till 2022 sesongen - og mange kommende! 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Golf Activity
Palerud
Pergo
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen