Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Gratis Veien til Golf kurs @Tyrifjord     Veien til Golf (VtG) er et kurs for alle som ønsker å komme i gang å spille golf. Selve kurset er i seg selv både sosialt og morsomt, og en fin mulighet til å komme i kontakt med andre som ønsker å komme i gang.
 
 
VI HJELPER DEG HELE VEIEN
     
Vi tar vare på deg fra ditt første slag
Fra du er nybegynner til etablert golfspiller!


 

KURSPLAN OG PÅMELDING ER NEDERST PÅ SIDEN 


GRATIS KURS
Veien til Golf kurs er gratis for voksne som melder seg inn i klubben med BASIS eller FAMILIE medlemskap. Du betaler kun innmeldingsavgiften og spille gratis i første året.

 

 
KURS
     Hensikten med VtG kurs @Tyrifjord er at man vet litt om hvordan man skal forholde seg på en golfbane før man setter i gang og at det skal bli lett å begynne å spille golf. Undervisningen er praktisk rettet, og en stor del av kurset holdes ute på banen. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er.

     I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), teorimateriell, et rangekort (verdi kr 1.500), fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden, og deretter tre ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.

     Kurset går over 14 timer og to betalende foreldre kan ta med seg et barn t.o.m 18 år gratis!


 

To betalende voksen
 

 kan ta med seg et barn
(til og med 18 år) gratis!


 
GOLF = sosialt, god mosjon, flott natur, og frisk luft!
     Golf er en fantastisk hobby – uansett alder og fysiske forutsetninger! Man får frisk luft, mosjon, sosial omgang, og ikke minst en fritidsaktivitet man kan holde på med hele livet.
     Golf skaper et enormt engasjement blant flere millioner mennesker over hele verden, så man skal ikke se helt bort fra at det kan være ganske morsomt også.
     Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Du kan spille golf sammen med venner, familie, kjæreste, kollegaer eller forretnings-forbindelser. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen.
    Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. En times trening, en to-timers ni hulls runde, eller 18 hull når du har tid og lyst.
 
LETT Å BEGYNNE
     Det er nå lettere å begynne med golf enn noen gang. Alt du trenger er et Veien til Golf kurs uten noen "eksamener". Dette kurset er for alle som har lyst til å starte med golf, og det krever ingen forkunnskaper. Opplegget er at man trener en helg (lørdag og søndag) med instruksjon fra Tyrifjord Golfklubbs instruktør team. Etter kurset er det lagt opp til egentrening (etter behov – én eller flere uker) og tre kvelder Happy Golfing. Du velger selv hvor raskt du ønsker å gå frem.
 

MEDLEMSKAP - bli medlem på Tyrifjord
     Gjennomført VtG kurs og et medlemskap i Tyrifjord Golfklubb gir deg muligheten til å spille på banen på egenhånd umiddelbart etter kurset. Køller kan lånes for hele kurset. I vår golfbutikk har vi alt utstyret du trenger til å fortsette å spille etter kurset. Du vil få mer informasjon om medlemskap på kurset.


 

 
 
KURSPLAN OG PÅMELDING ER NEDERST PÅ SIDEN 
 
PROGRAM
Lørdag introduseres du til golfen, banen og golfreglene. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av ”putting og chipping” før vi avslutter med egen trening.

Søndag tar vi en gjennomgang av online teorikurset. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av putting. Vi avslutter med en oppsummering og litt tips om hvordan man går videre med golfen og egen trening.


Happy Golfing (med spill på banen) holdes på tirsdager fra 18.00-20.00 og det er instruksjon for deg som ønsker litt repetisjon etter kurs. Mer info om dette får du på kurset eller se våre hjemmesider. Du bestemmer selv hvor raskt du ønsker å gå frem etter VtG kurset. Her spiller du på banen sammen med andre nybegynnere og våre instruktører. Fokus her skal være på moro, spille sammen med andre, spilletempo, sikkerhet og hensyn – helt enkelt å passe inn i trafikken på banen.

Gjennomført VtG kurs og et medlemskap i Tyrifjord Golfklubb gir deg muligheten til å spille på banen på egenhånd umiddelbart etter kurset. Køller kan lånes for hele kurset. I vår golfbutikk har vi alt utstyret du trenger til å fortsette å spille etter kurset.


I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), online teorikurs, et rangekort (verdi kr 1.500), fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden, og deretter oppfølging på tre ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.

OBS! Det er ikke lov til å ta med medbrakt mat inn i klubbhuset eller på terrassen. I klubbhuset finner du klubbens kafé som har et bra utvalg av kortreist mat og hjemmebakst - brød, kanelsnurr, boller m.m..

 
TID
     Lørdag (2t instruksjon) + (lunsj i 
kaféen*) + (2t trening på egen hånd)
     Søndag
(2t instruksjon) + (lunsj i kaféen*) + (2t trening på egen hånd)

     Deretter oppfølging på tre ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.
     Vi møtes i proshop/klubbhuset 10 min. før oppstartstiden alle dager.
     *lunsj er ikke inkludert i kursprisen
 
KURSAVGIFT 
 
     Voksen - kr 1.950
     Junior (t.o.m. 18 år)  - kr 1.500
     I
nkl. rangekort (verdi kr 1.500) 
     To betalende foreldre kan ta med seg et barn t.o.m. 18 år gratis!


RANGEKORT
Last ned Golfmore appen fra Google Play eller Appstore for tilgang til ditt rangekort.

UTSTYR
Du trenger ikke golfutstyr for å være med på kurset – hos oss får du låne alt du trenger av utstyr for kurset.

PÅMELDING
Innen kl 17.00 dagen før kurset.
Påmelding er bindende og betales ved påmelding. 

NB! Kursene er avhengig av 4 deltakere for å bli gjennomført. Ved 3 eller mindre påmeldte tilbyr vi ett alternativ og deltakerne vil eventuelt bli informert om dette i god tid.

Når du har meldt deg på – kan du glede deg til…
     • 14 timer med et variert og morsomt kurs.
     • Treningsveiledning fra en av Norges mest erfarne instruktør.
     • Bli kjent med nye golfere på Tyrifjord i et sosialt klubbmiljø.
     • Oppfølging etter kurs, du får mye hjelp til å bli en bedre golfer.
 

KURSPLAN OG PÅMELDING ER NEDERST PÅ SIDEN 

 
Spørsmål?

epost -  booking@tyrifjord-golfklubb.no


tlf. 32161360


 
KURSPLAN
StartdatoKl. PlasserLedigPåmelding
april
lørdag17. 1000 - 1500Veien Til Golf 17-18 April 202112 
mai
lørdag8. 1000 - 1500Veien Til Golf 8-9 Mai 202112Fullt 
lørdag29. 1000 - 1500Veien Til Golf 29-30 Mai 202112 
juni
lørdag12. 1000 - 1500Veien Til Golf 12-13 Juni 202112 
lørdag26. 1000 - 1500Veien Til Golf 26-27 Juni 202115 
juli
lørdag17. 1000 - 1500Veien Til Golf 17-18 Juli 202115Fullt 
august
lørdag14. 1000 - 1500Veien Til Golf 14-15 August 202115 
lørdag28. 1000 - 1500Veien Til Golf 28-29 August 202112 
september
lørdag11. 1000 - 1500Veien Til Golf 11-12 September 202112 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Golf Activity
Palerud
Pergo
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen