Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Informasjon

Veien Til Golf 6-7 Mai 2023

lørdag 6. mai 2023 - kl. 0900 - 1400

Påmelding på hjemmesidene i tidsrommet man 5. september - fre 5. mai

Informasjon:

 

Lørdag introduseres du til golfen, banen og golfreglene. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av ”putting og chipping” før vi avslutter med egen trening.

Søndag tar vi en gjennomgang av online teorikurset. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av putting. Vi avslutter med en oppsummering og litt tips om hvordan man går videre med golfen og egen trening.


Happy Golfing (med spill på banen) holdes på tirsdager fra 18.00-20.00 og det er instruksjon for deg som ønsker litt repetisjon etter kurs. Mer info om dette får du på kurset eller se våre hjemmesider. Du bestemmer selv hvor raskt du ønsker å gå frem etter VtG kurset. Her spiller du på banen sammen med andre nybegynnere og våre instruktører. Fokus her skal være på moro, spille sammen med andre, spilletempo, sikkerhet og hensyn – helt enkelt å passe inn i trafikken på banen.

Gjennomført VtG kurs og et medlemskap i Tyrifjord Golfklubb gir deg muligheten til å spille på banen på egenhånd umiddelbart etter kurset. Køller kan lånes for hele kurset. I vår golfbutikk har vi alt utstyret du trenger til å fortsette å spille etter kurset.


I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), online teorikurs, et rangekort (verdi kr 1.500), fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden, og deretter oppfølging på to ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.

OBS! Det er ikke lov til å ta med medbrakt mat inn i klubbhuset eller på terrassen. I klubbhuset finner du klubbens kafé som har et bra utvalg av kortreist mat og hjemmebakst - brød, kanelsnu
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Stheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tmrermester G Stheren
Skogr