Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Bane

Etter en flott sesong, har vi igjen kommet til den tiden på året hvor frosten kan begynne å gjøre seg gjeldene om morgenen. I den forbindelse ønsker vi å påminne om ‘spillereglene’ ved frost på banen:

De dagene hvor det er frost om morgenen, er det opp til banemannskapet om/når banen åpner. Det er ikke opp til de som jobber i ProShop eller administrasjon. Selv om det ikke kjennes ut som om det burde være frost, så kan det godt være frost i bakken flere steder ute på banen.

Våre greenkeeper måler temperaturen i bakken, og forholder seg til dette. Hvis vi ikke åpner banen så er det med god grunn.

Vi holder ikke banen stengt for å være slemme. Det er ingen ting vi heller vil enn å få alle ut på banen.

På denne tiden av året anbefaler vi å alltid sjekke hjemmesiden for oppdatert banestatus (øverst i høyre kolonne). Vær likevel oppmerksom på at det kan bli full banestenging på kort varsel hvis forholdene tilsier det.

 

KJØREREGLENE VED FROST PÅ BANEN 

Starttidene forskyves ikke. Starttidene som blir "tatt av frosten" blir kansellerte og de som mister sin starttid må booke ny starttid i GolfBox selv eller via proshopen.

Greenfee gjester som har sin starttid kansellert vil få refusjon for greenfee betalt eller en ny starttid senere på dagen.

Selvfølgelig vil vi forsøke så godt vi kan å få alle ut på banen, men det er desverre umulig å forskyve starttider, da dette vil ramme spillet utover hele dagen. 


Vi anbefaler derfor om at man booker litt utpå dagen hvis værmeldingen viser at det skal bli kaldt. Selv om det ikke kjennes ut som at det kan være frost så er det noen hull som ligger mer utsatt en andre. Dette tas med i beregning til hvilken tid banen skal åpne.Head Greenkeeper bestemmer når banen er klar for spill. Dette betyr at det er ikke personalet i shoppen som bestemmer når banen åpner, og hvis man har starttid kl.09.00, og banen ikke åpner før kl.10.00, så må man rett og slett booke på en ledig starttid i Golfbox etter at banen har åpnet.

Banemannskapet holder kontinuerlig øye med forholdene og vil åpne banen så snart det lar seg gjøre.

Det er ingen ting vi heller vil enn å åpne banen for spill, så hvis den holdes stengt så er det gode grunner til dette.


For mer informasjon om frost skader fra Head Greenkeeper, Ian Ross - 
http://tygk.no/info/greenkeeper/91/frost
 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr