Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Bedrift

Inviter dine gjester til Norges beste bedriftsgolf

     Med en gang du ta avkjørselen fra E16 på fastlandet og ut på Storøya, vet du at du har tatt en riktig avgjørelse om ditt bedriftsgolf arrangement og en dag borte fra hverdagen.
 

     Tyrifjords unik beliggenhet og golferfaring garantere en vellykket bedriftsgolfdag hos oss.
  • En erferen golfteam viden kjent for god service
  • Topp baneforhold
  • Fantastisk beliggenhet
  • Historiske omgivelser
  • God kvalitet på maten
     Parkering, driving range og utslag hull 1 er alle innen 50 meter fra klubbhuset med alle fasiliteter, og dine gjester kan se fram til det en golfbane i topp stand med flott utsikt til Tyrifjorden eller Norefjell fra alle hull!

     Når du velger Tyrifjord for din golfdag, får du mer enn en golfbane. Du får også det beste golfteam i Norge til å hjelpe deg med å planlegge og forberede et vellykket arrangement PLUSS at du får vårt uslåelige BONUS GOLF* tilbud for å motivere dine gjester til å melde seg på i god tid før påmeldingsfristen.
                                             
Vårt erfarne golfteam kan hjelpe deg med følgende…

INVITASJONEN
Vi kan bidra til at invitasjonen din skiller seg ut med video, bilder og tekst fra våre arkiver.

‘NO HASSLE’ ADMINISTRASJON
Hvis du har organisert en golfturnering før så du er klar over volumet av telefon, e-post og SMS meldinger med både påmeldinger og avmeldinger. Vi kan hjelpe deg med å unngå administrativt ‘hassle’ med vår online påmeldings portal. 

ONLINE PÅMELDING
Du får din egen unike URL til turneringen hvor gjestene kan melde seg på. På denne måten vil du ha oppdatert informasjon om hvem som har og hvem ikke har registrert seg til enhver tid. 
Dine gjester kan registrere seg / trekke seg inntil påmeldingsfristen. Alt du trenger å gjøre er å inkludere din unike URL til turneringen i invitasjonen din!

BONUS GOLF -  min 20 spillere
Vi kan hjelpe deg med å få dine inviterte til å melde seg på i god tid for å unngå påmeldinger i siste øyeblikk med vårt unike BONUS GOLF tilbud. 

SERVERING
Serveringsalternativene nedenfor er et enkelt utvalg av hva vi kan tilby. Vår restaurant tilbyr et bredt utvalg av god mat til rimelige priser og du kan også sette sammen ditt eget valg fra vår meny etter avtale med kjøkkenet.
Mattilsynet - Det er ikke tillatt å ta med mat / drikke til golfklubben. Hhvis du har en mat / drikke sponsor, må dette godkjennes på forhånd.

PRISER
Bedriftsgolf priser på Tyrifjord er basert på antall spillere. Vi tilbyr også muligheten til å leie hele banen / klubbhuset til ditt arrangement med vårt populære 'Privat Selskap' tilbud.

 

 
 
En typisk bedriftsgolfdag på Tyrifjord

 
ANKOMST
Allerede i proshop vil dine gjester bli møtt av hyggelige ansatte med en serviceinnstilling som vi er viden kjent for og som du kan forvente å møte resten av dagen.

REGISTRERING
Du kan fokusere på å motta dine gjester mens vi tar oss av registrering,
handicap oppdatering og utlevering av scorekort.

GOLFBANEN
Ute på banen vil dine gjester bli presentert for en topp vedlikeholdt bane med varierte hull omgitt av norsk natur på sitt beste. Banens lengde på 5800 m for menn og 5000m for damer gir hyggelige golf opplevelser til alle nivåer av spillere. 

KONKURRANSER PÅ BANEN

Vi kan tilby følgende konkurranser på golfbanen...
 - Beat the pro
 - Longest drive
 - Closest to pin
 
ETTER RUNDEN
Etter runden vil vi ta oss av utregning av resultatlisten mens du og dine deltakere kan nyte et velsmakende måltid i vårt klubbhus eller på terrassen. 

Vi garanterer at du blir fornøyd på Tyrifjord Golfklubb – det lover vi!

  
     På Tyrifjord Golfklubb har vi gjennomført hundrevis av arrangement for bedrifter siden banen åpnet i 1994. De som har lagt sitt golfarrangement til Tyrifjord har vært meget fornøyd med service, kvalitet på gjennomføringen av arrangementet, banen og ikke minst den unik beliggenheten som denne historiske øya kan tilby.
 
     Du kan spille Tyrifjord alle dager i uken.  Vi ønsker både små og store grupper velkommen med start enten fra hull 1 med rullerende starttider eller en shotgun start (starttid før 12.00)
 
 
BELIGGENTET
25 km nord for Sandvika / 20 km sør for Hønefoss på E16.
 
 
 
VEIBESKRIVELSE
Fra Oslo:
Følg E18 til Sandvika. Ta av mot Hønefoss og følg E16 over Sollihøgda. Ned fra Sollihøgda kjører man gjennom 2 tunneller. Ca. 6 km. etter siste tunnell, ta av til høyre mot Storøya/Golfbane.

Fra Drammen:
Følg vei 285 forbi Lierbyen og Tranby mot Sylling. Etter møte med E16, følg veien mot Hønefoss. Ca. 6 km. etter siste av 2 tunneller, ta av til høyre mot Storøya/Golfbane.

Fra Hønefoss:
Følg E16 mot Oslo. Etter bro over Tyrifjorden, passerer man Sundvollen hotell til venstre. Se deretter etter skilt mot Storøya/Golfbane til høyre.
 

ATTESTER
Noen av våre fornøyede kunder:
Netcom - American Chamber of Commerce – BDO – VG – Den Norske Veritas – Computer Associates – EDB Business Partner – Hegnar Media – Aker Solutions – Vital – Deloitte – Diners Club
 
Her er hva tidligere deltakere/arrangører har sagt om Tyrifjord Golfklubb:
 
“Thank you. Everyone really enjoyed the day,  the magnificent course and the whole arrangement.”
Bjørn Eriksen
Logica Norge AS
 
Takk for en vel gjennomført turnering. Jeg er imponert over servicen og innsatsen til alle dere, det er veldig behagelig å komme til dekket bord.
Thomas Husvæg
Deloitte AS
 
We are very satisfied with our day at Tyrifjord. You were very helpful regarding the competition, everything was ready in the pro shop and the course was fantastic. This is the first time the club fixed everything for us, and it all seemed very well planned.
Rebecca J. Farr 
Norvestor Equity AS
 
Thanks Derek, we always enjoy Tyrifjord.
Petter Sveen
CA Technologies
 
Må få takke for en fantastisk helg på Tyrifjord som dere så absolutt bidro til å gjøre enda bedre. Fantastisk bane, hyggelige mennesker gjorde dette til en enda større suksess en i fjor.
Thomas Vidung Haug
Quality Hotel Olavsgaard
 
Takker igjen så masse for et flott gjennomført arrangement i går. Det ble en flott turnering og en nydelig ettermiddag på Tyrifjord GK. Så ut til at alle var meget fornøyd.
Harald Andresen
Aker Solutions
 
Takk for et fint arrangement i går, som vanlig. Alltid ekstra hyggelig å komme til Tyrifjord.
Nina Tharaldsen
Diners Club
 
Takk for en flott dag og utmerket service i går. As always  when we play Tyrifjord. Jeg har allerede fått mange herlige tilbakemeldinger fra kunder og ansatte om hyggelig stemning og godt gjennomført arrangement. Det ER hyggelig på Tyrifjord så neste år satser vi på å bli dobbelt så mange!
Tor Braathen
Nordea Markets
 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren