Golfshop

Vår butikk er din butikk...

Du kan ikke kjøpe et godt resultat på golfbanen MEN du kan gjøre et godt kjøp i proshopen med KickBack - opptil 10% på alt du kjøper i klubbens golfbutikk.*

Vår butikk er din butikk!

Hva er KickBack ?
KickBack et fordelsprogram for klubbmedlemmer og gir deg
 «penger tilbakke» når du handler i klubbens proshop.

KickBack - opptil 10% på alt du kjøper i klubbens golfbutikk*

Vi gir tilbake noe tilbake til deg når du kjøper nytt utstyr – tilpasset driver, jernsett, elektrisk tralle, tralle, bag, putter, sko, klær, tilbehør, osv…vi har alt!

KickBack - opptil 10% på alt!
For alt du handler i proshopen, vil vi gi deg opptil 10% KickBack på slutten av måneden. For handel mellom kr 500 til kr 1.999,- gir vi deg en KickBack på 5% og for alt over kr 2.000,- får du en KickBack på 10%.

Hvordan fungerer det?
Det er veldig enkelt. Vi har opprettet en konto for alle medlemmer i proshopen. Priser i proshopen er den samme og du får KickBack direkte på din konto. Dvs din opptjente KickBack vil ikke trekkes fra ved kjøpet, men gis til deg i etterkant i form av et gavekort.
På slutten av måneden overføres din godkjente KickBack til et gavekort du kan bruke senere i proshopen.

Hvor kan jeg se hvor mye kickback jeg har opptjent?
Spar dine kvitteringer i golfbaggen eller spør Anna i proshopens åpningstider.

På slutten av måneden vil Anna gjennomgå dine registrerte kjøp, og du vil motta et KickBack gavekort for bruk i din egen proshop.

*Gjelder ikke turneringsavgift, greenfee, instruksjon eller rangekort.

Hønefoss Sparebank
HQ Helse