Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Happy Golfing

Happy Golfing lokale regler

Her er en liste over de siste endringene!

Regel 1.5.a
En ball ‘slicet’ eller ‘hooket’ inn i roughen skal løftes og plasseres på fairway ved et punkt med samme avstand som hvor langt inn i roughen ballen lå uten straff. Medlemmer i Tyrifjord golfklubb skal ikke bli straffet for høyt gress som klubbens greenkeepere ikke klarte å klippe.

Regel 2.6.d
En ball som treffer et tre anses som ikke å ha truffet treet. Dette er rett og slett uflaks, og uflaks har ingen ting med golf å gjøre. Medlemmer i Tyrifjord golfklubb bør beregne avstanden ballen ville ha oppnådd hvis den ikke hadde truffet treet, og spille ballen derfra uten straff.

Regel 3.3.b
Mistet ball eksisterer ikke. Den tapte ball er alltid på eller i nærheten av banen og vil til slutt bli funnet og brukt av noen andre. Dette gjør mistet ball til en stjålet ball. Som et offer for kriminalitet skal ikke medlemmer i Tyrifjord golfklubb bli straffet.

Regel 4.7.c
Dersom en putt ruller over koppen uten å falle ned i den, anses det allikevel som at golfballen rullet ned i koppen. Det bemerkes at tyngdekraftsnivået på øya ikke er konstant og tyngdeloven går forann golfreglene.

Regel 5.5.n
Det er ingen straff for en ball i et vannhinder, fordi golfballer skal flyte. Medlemmer i Tyrifjord skal ikke straffes for feil produserte golf baller.

Regel 6.9.k
Det er ingen straff for såkalte "out of bounds." Hvis øya og banen hadde vært større, ville dette aldri forekommet. Medlemmer i Tyrifjord golfklubb fortjener en unnskyldning og ikke en straff.

Regel 7.15.z
Putter som stopper så nær koppen slik at de kunne bli blåst ned i koppen, kan selvfølgelig blåses i koppen. Dette gjelder allikevel ikke baller som er lengre unna enn 10cm. Ingen ønsker å lage en parodi av spillet.


Vennligst informer dine medspillere om disse viktige regelendringer på første tee.
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr