Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Juniorer

Holeværing Golf

 
 

tygk.logo.clear background
           VELKOMMEN TIL BARNEGOLF                            
 

     Holeværingen IL har dannet en egen golf / barnegruppe (ILH Golf) som samarbeider med Tyrifjord golfklubb i alderen 6 tom 11.

     Hole har en av landets flotteste golfanlegg. Det er plass til mange flere Holeværinger på denne banen. ILH Golf fortsetter vårt arbeid med å gjøre golf mer tilgjengelig for alle barn i kommunen.

En trygg, morsom og sosial arena til å prøve seg på golf.

     De siste års trening / lek med golf for barn har vist seg å være en suksess og det har vært stor interesse blant barna for å være med. 


   
     Første treningskveld etter sommeren er man 20. Aug kl 17:00. Alle aldre møter samtidig og det vil i år bli lagt vekt på inndeling etter alder og erfaring slik at vi på den måten prøver å tilrettelegge treningen etter barnets nivå.

 
       

     Pris pr. semester vår/høst er kr. 500,- pr. deltaker, ( - søskenmoderasjon a kr 200,-), som kan trekkes av fra deltakeravgiften.

     Deltagelse forutsetter medlemskap i Holeværingen IL. Hvis du ikke er medlem sender klubben automatisk en egen faktura på kroner 200,- for medlemskapet.

     Det vil i år være mulig å forhåndspåmelde seg ved å reservere seg plass, da det i år vil være begrensede plasser i forhold til antall trenere for å sikre ett godt treningsopplegg. Plassen kan også sikres ved. forhåndsbetaling. Ref. påmeldingsskjema som danner grunnlag for betaling via bankterminal i proshop på Tyrifjord Golfklubb.


Treningstider 2018

20. Aug 17-18
27. Aug 17-18
3. Sep 17-18
10. Sep 17-18
17. Sep 17-18


 

 PÅMELDING HER!

Det kan bestilles mat i kaféen før trening for hele familien dersom dette er ønskelig. 

VI SPANDERER KAFFE smiley


Velkommen!


ILH Golf & Tyrifjord Golfklubb

 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion