Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Juniorer

Velkommen til Summer Camp

Tyrifjord Summer Camp 2017

     Golf-gruppen i Holeværingen og Tyrifjord Golfklubb gjentar suksessen fra de tre foregående år og inviterer til Tyrifjord Summer Camp! DET ER BEGRENSET ANTALL PLASSER - FØRSTEMANN TIL MØLLA.

Torsdag 17. og Fredag 18. August 

kl 09.00 - 15.00 

     Summer Camp’n tilbys barn født i perioden 2004 - 2009. Barna vil få en uformell introduksjon til golf, men dagene vil også fylles med forskjellige aktiviteter som fotball, tennis, film m.m. Hvis været blir dårlig, søker vi ly i det flotte klubbhuset til TYGK. Barna ha med egen drikkeflaske og ekstra solkrem. 

 

   

Det kreves ingen golferfaring eller utstyr for å delta på Summer Camp.
     Vi skal leke og ha det gøy de to siste dagene før skolen begynner. Selvfølgelig skal vi ha noen morsomme øvelser for å lære litt golf også og våre dyktige instruktører låner dere alt det utstyret som trengs. 

     Camp’n koster kr 700,- pr barn og kr 500,- pr søsken.  Begrenset antall plasser.  Påmelding sendes booking@tyrifjord-golfklubb.no innen 11.august. Betaling i proshop den 17. aug. 

                         

Vi kan ikke ta noe ansvar for dem før oppstart og ser helst at barna leveres kl 9.00. Vi vil imidlertid ha en person tilstede fra 15-16 slik at hentingen blir fleksibel for dere og ikke minst at vi har kontroll på at alle barn er hentet. (I tiden fra 15-16 vil vi være i området range og putting green.)

Hvis du har spørsmål er det bare å ta kontakt - tlf. 32161360.

Vi ønsker alle barn velkomne til morsomme dager på Storøya. Håper vi ser deg! 

Sommerhilsen fra  

ILH-golf 

Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion