Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Ting som skjer

Her kommer en oppdatering fra proen

Gratis testtime
Fra mandag 26/7 til onsdag 28/7 tilbyr jeg 15 minutter gratis leksjon når på dagen du måtte ønske. Det eneste jeg ber om er at du booker deg inn i kalenderen og trykker på "Gratistime 15 min". Jeg har lyst til å hjelpe og bli bedre kjent med enda flere medlemmer, men ønsker selvfølgelig også å se igjen gamle kjente :) Ikke la denne muligheten gå fra deg. La meg gi deg noen tips i et kvarter en av disse dagene. 

Driverkurs - SLÅ LENGRE!
Onsdag 28/7 fra kl1700-1900 tilbyr jeg et driverkurs med fokus på det å slå langt! Vi har alle våre unike golfsvinger, men noen viktige felles holdepunkter kan hjelpe alt fra proffe til amatører når det kommer til å få ballen så langt av gårde som mulig. På dette kurset blir det fokusert på både hvordan vi kan øke køllehastigheten og hvordan vi kan optimalisere lengde ut fra den hastigheten vi har. Jeg kommer til å benytte vår launch monitor "GCQUAD" slik at du skal få direkte feedback på hastighet og slaglengde. Hvis du ønsker å slå lengre enn før så er dette kurset noe for deg!

Stikkord for dette kurset er:
Køllehastighet
Ballhastighet
Launch angle
Spin
Swing direction
Attack angle

Maksimalt 12 deltagere! 

Medlemspris 300,-
Ikke medlem 500,-

Jeg ønsker også å minne om at jeg stort sett er tilgjengelig hver dag store deler av døgnet så benytt sjansen å ta en protime eller to med meg. Jeg har et stort ønske om å hjelpe deg med å senke scoren!

Hilsen Trond 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Golf Activity
Palerud
Pergo
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen