Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Ung golf

ung golf

Prosjektet UngGolf på Tyrifjord Golfklubb er et helt nystartet treningstilbud som ble igangsatt på bakgrunn av blant annet pandemi, inflasjon og ettervirkninger, hvor idretts Norge så at flere barn falt fra fritidsaktiviteter grunnet blant annet høye kostnader i en ellers trangere privat økonomi.

Vi ønsker å bidra til at flere barn kommer ut i viktig fritidsaktivitet, og ønsker å presentere barn og unge for den fantastiske sporten golf er.
Ung Golf er et prosjekt fullt finansiert med støtte fra BUFDIR, det er helt gratis – både trening med PGA Pro og lån av tipp topp utstyr.
 

Treninger og utstyr

Vårsesongen:
Det er 6 treninger hver mandag fra den 13. mai og frem til sommerferie, oppmøte klokken 16.25 med treningsstart klokken 16.30 og treningsslutt klokken 17.30. På Tyrifjord Golfklubb har vi en utstyrs bod hvor man kan låne flott utstyr helt gratis, til å benytte på treninger og spill. Utstyrsboden har vi kunnet realisere gjennom tilskudd fra BUFDIR, Sparebankstiftelsen DNB og Ringerikskraft. Den er åpen i treningstidene, og ellers følger den Proshop sine åpningstider.

 

Spond

Vi har en egen spondgruppe. Last ned appen Spond og benytt kode IOUMJ for å få tilgang til gruppen. Her vil vi kommunisere med deltagernes foresatte før hver trening, man kan melde seg på/av trening og annen informasjon. Det er viktig at foresatte laster ned og benytter Spond slik at kommunikasjon fungerer optimalt, ønsker du hjelp med dette kan du ta kontakt med oss.
 

Påmelding

Benytt påmeldingsskjema under. Det er viktig at all informasjon fylles ut. Vi beholder informasjon om deltagerne kun ut treningssesongen, den blir deretter slettet. Informasjon blir ikke delt med andre parter, og benyttes kun som nødvendig informasjon knyttet til treningstilbud 2024.
Husk at vi har begrenset med plasser, her er det første til mølla.
 

Transport

Ta direkte kontakt med oss ved behov for transport, vi skal være behjelpelige så langt det lar seg gjøre. Henting og levering vil da skje ved Hønefoss Rutebilstasjon og Vik Torg (dette gjelder kun for de med absolutt behov for hjelp til transport, og som ikke har annen mulighet til å komme seg til Storøya).
 

Påmelding

 
Barnets navn:
Født år:
Hjemmekommune:
Telefon:
Foresattes navn:
Foresattes telefon:
Foresattes epost:

Kan vi dele bilder/opptak av barnet på digitale og/eller trykte flater?  

Spamkontroll:
Vennligst gjenta som siffer:
Syvtusentrehundreogsekstini

Personinformasjon blir slettet innen 31.12.2024. Vi benytter personinformasjon kun til trenings øyemed og deler ikke med andre. Har du spørsmål vedrørende informasjonen du deler med oss eller annet, ta gjerne kontakt med oss på 32 16 13 60

Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr