Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Undervisning 2024PGA Pro Paul Nilbrink og Club Pro Aqeel Shaqat er i 2024 ansvarlige for klubbens undervisningsprogram.

Både Paul og Aqeel vil starte sesongen med 15 minutter gratis "Bli kjent med deg og din sving". Følg med her på hjemmesiden når vi nærmer oss sesong. Under kan du bli bedre kjent med Paul og Aqeel.


Paul Nilbrink

Vår nye Club Pro er Paul Nilbrink. Paul er en utdannet PGA pro med klasse A Club Professional sertifisering, og underviser den «moderne golfsvingen». Her legges det fokus på svingspor og køllehodekontroll, noe som vil stabilisere og rette opp slagene.

På amatørlandslaget ble han nordisk mester lag og i tillegg spilte han for University of Central Florida. Av meritter kan han vise til to seiere på Challenge Tour, spill på Europatouren og flere seiere som proffspiller.

Paul har bred kompetanse og er klar for å bruke sine kunnskaper til å forbedre din golf. Foruten å tilby privattimer, vil Paul også være ansvarlig for junior utvikling, Team Tyrifjord og klubbundervisning.Vår andre nye Club Pro er Aqeel Shafqat Gujjar, han er utdannet PGA coach på vegne av Norges Golfforbund på Høyskolen Innlandet Elverum, er godkjent golfdommer for Norges Golfforbund og har fullført greenkeeper grunnutdanning 2021. Aqeel er videreutdannet ved anerkjente Titleist Performance Institute som TPI Certified Level 1 og Golf Level 2. 

Aqeel synes at rotasjonsevne, balanse, koordinasjon og styrke er alle ekstremt viktige for å utvikle svingen.
Fysiske begrensninger kan igjen føre til sving feil.  Aqeel starter med å analysere svingen din, og kartlegger hvordan du kan utvikle spillet ditt med fysisk og teknisk trening. Aqeel vil være ansvarlig for våre inkluderingssprosjekter som Ung Golf, Hekta på Golf og Ett slag av gangen. Han kommer også til å være ansvarlig for Holeværingen, Happy Golfing og VTG. 
 
Protimer kan bestilles direkte i Golfbox/ProPlanner eller via proshopen. 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr