Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Dametrening 2024 med PaulDamer på Tyrifjord 2024 

 
Damegruppen er mer enn bare trening - det er en mulighet til å skape nye vennskap og nyte fellesskapet med likesinnede kvinner. Vi tror på å skape et sosialt og støttende miljø der kvinner kan dele sine felles interesser og ha det gøy sammen på golfbanen.

Vår trening er skreddersydd for kvinners behov og fysiske forutsetninger.
 
Vi tilbyr øvelser som fokuserer på fleksibilitet, styrke og teknikk, som hjelper deg med å forbedre golfspillet ditt på en måte som er tilpasset deg.
 
Men vår damegruppe handler ikke bare om å forbedre spillet ditt - det handler også om personlig utvikling. Vi tror på at hver spiller har potensialet til å nå nye nivåer av ferdighet og prestasjon, og vår trening er designet for å hjelpe deg med å oppnå dine mål og overgå dine forventninger.
 
For de som er interessert i konkurransespill, er vår trening en utmerket forberedelse for å delta i konkurranser som Medal med (OoM) og klubbmesterskapet I aug.
 
Vi fokuserer på å hjelpe deg med å forbedre resultatene dine og prestere bedre under konkurranser gjennom skreddersydd trening og støtte fra våre trenere og andre deltakere.
 
Og ikke minst, vi tror på kraften i støtte og motivasjon som kommer med å trene i gruppe. I vår damegruppe får du støtte fra PGA Pro Paul Nilbrink og andre deltakere, som hjelper deg med å nå dine mål og overvinne utfordringer langs veien.
 
Uansett om du er nybegynner eller erfaren spiller, er du velkommen til å delta i vår damegruppe og være en del av vårt fantastiske fellesskap på Tyrifjord.
 
Kom og opplev gleden med å spille golf sammen med oss!
 
Treningssesjoner 2024 23/5, 13/6, 29/8, 14/9
Tid 19:30 -21:00
Pris: 150 kr per økt
 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Stheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tmrermester G Stheren
Skogr