Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Klubbtreninger med PaulKlubbtrening med Paul er for både kvinner og menn som ønsker å gjøre spillet sitt mer spennende, sette mål og trene målrettet for å forbedre sitt golfspill. Uansett om du er nybegynner eller erfaren spiller, er denne gruppen ment for alle som ønsker å forbedre seg på golfbanen.
 
Vi tilbyr en strukturert tilnærming til trening og utvikling, med fokus på teknikk, strategi og mental tilnærming til spillet. Vår målsetting er å hjelpe deg med å forbedre ditt spill og nå dine mål på en morsom og støttende måte.
 
Vår trening er designet for å hjelpe deg med å oppnå dine mål, uansett hvor du er i din golfreise.
 
Gjennom vårt fellesskap av spillere som deler dine mål og ambisjoner, vil du få støtte, inspirasjon og motivasjon til å fortsette å forbedre deg. Vi tror på kraften i å sette mål og arbeide målrettet mot dem, og sammen skal vi hjelpe hverandre med å oppnå suksess på golfbanen.
 
Enten du er en nybegynner som nettopp har begynt å spille eller en mer erfaren spiller som ønsker å forbedre ditt spill, er du velkommen til å bli med i Medlemstrening og være en del av vårt fantastiske fellesskap på golfklubben.
 
Kom og bli med oss for å oppleve gleden av å forbedre deg og bryte nye grenser sammen

Treninger i 2024: 15/5, 5/6, 21/8, 11/9
Tid 1930-2100
Pris: Kr150
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Stheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tmrermester G Stheren
Skogr