Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

Seniortrening med Aqeel

SENIORTRENING DAGTID med Aqeel
 
Velkommen til +50 og GolForLivet - For En Aktiv og Samfunnsorientert Golfopplevelse
 
Er du over 50 år og elsker å spille golf? Da er vår Seniorgruppe perfekt for deg.
 
Vi tilbyr et livlig og støttende fellesskap der seniorer kan nyte golf sammen og delta i en rekke ulike aktiviteter.
 
Hvorfor bli med i vår 50+ gruppe?
  1. Mandagsgolfen: Hver mandag spiller vi vår populære Mandagsgolf, en morsom og spennende turnering som gir deg muligheten til å konkurrere og møte andre golfentusiaster i din aldersgruppe.
  2. Treninger på tirsdager: Forbedre spillet ditt og møte nye venner gjennom våre ukentlige treninger på tirsdager i vår- og høstsesongen. Våre erfarne trenere vil guide deg gjennom øvelser og teknikkforbedringer som er spesifikt tilpasset seniorer.
  3. Aktiv og Sunn Livsstil: Golf er ikke bare en morsom sport - det er også en utmerket måte å holde seg aktiv og sunn på. Ved å delta i vår Seniorgruppe får du muligheten til å nyte regelmessig mosjon og frisk luft samtidig som du utøver din favorittsport.
  4. Fellesskap og Kameratskap: Vår Seniorgruppe er mer enn bare golf - det er også et sted der du kan møte likesinnede mennesker og bygge nye vennskapsbånd. Vi tror på å skape en varm og imøtekommende atmosfære der alle føler seg inkludert og verdsatt.
  5. Fortsettelse av Utvikling: Uansett om du er en erfaren golfer eller nybegynner, vil våre treninger og arrangementer hjelpe deg med å fortsette å utvikle deg og forbedre spillet ditt. Vi tror på at det alltid er rom for vekst og læring, uansett alder eller erfaring.
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Stheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tmrermester G Stheren
Skogr