First Class Golf 2019

FIRST CLASS GOLF

Ny unik fordel i 2019  – “Swinging Fridays”

First Class Golf er en samarbeidsavtale mellom ledende norske golfklubber med formål å tilføre attraktive merverdier til våre medlemmer. Som medlemsklubb i First Class Golf får BASIS og FAMILIE medlemmer mulighet til å spille GRATIS på noen av Norges beste baner.

First Class Golf består av fem klubber

I 2019 har BASIS og FAMILIE medlemmer følgende fordeler gjennom FCG avtalen:

FCG - SWINGING FRIDAYS - en unik fordel og merverdi!
”Swinging Fridays” – hver fredag fra 1.mai til 30.sept kan du spille gratis på en FCG-bane.  “Swinging Fridays” gjelder ikke på helligdager. (eks. 17.mai).

FCG - GREENFEE
Du kan spille på en FCG-bane for kun kr 300,- i greenfee. Prisen gjelder for alle tider på hverdager og (merk) etter kl. 13.00 på helg og helligdager.

FCG - TURNERINGER
Du kan delta i FCG turneringen  –  spilleform er 2-manns shamble – totalt fire turneringen som avvikles på hhv. Gml. Fredrikstad, Losby, Tyrifjord og Kongsvinger.  Mange lag – mange golfere – herlig stemning – flotte premier. Hvem blir årets FCG-mestere?
KLIKK HER FOR MER INFOMASJON OG PÅMELDING.

FCG - JUNIORER
Våre juniorspillere kan spille fritt på alle FCG-baner. Gjelder for spillere til og med fylte 19 år. Spilleretten gjelder for alle tider på hverdager og (merk) etter kl. 13.00 på helg og helligdager.

FCG - GOLFREISER
Neste FCG Golfreise går til Sør-Afrika i jan/feb 2020. Mer informasjon kommer.

FCG - GOLFSKOLE
FCG Golfskole arrangeres i mars/april 2020. Destinasjon og opplegg legges ut i løpet av april / mai.

Har du spørsmål vedrørende FCG?

epost: post@tyrifjord-golfklubb.no

tlf. 32161360