Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Turneringer

Spill Medal @Tyrifjord!

 

Medal @Tyrifjord

- sponset av

 

Medal @Tyrifjord er åpen turneringer

     Medal @Tyrifjord er individuelle åpne turneringer for medlemmer og gjester som nyter golf som idrett og ønsker å møte andre likesinnede golfere.

     Medal @Tyrifjord spilles den første lørdagen i hver måned og tredje torsdag i hver måned mai til september. Sett av datoene i kalenderen din!

     De 3 klassevinnerne i hver enkelt Medal turnering vil kvalifisere for Medal Finaler @Tyrifjord.

 
MELD DEG PÅ HER!
Klasser
     Scratch - brutto score
     Klasse 1. - handicap maks 12,4 spiller netto slagkonkurranse.
     Klasse 2. - handicap 12,5 - 54 spiller netto slaggolf*.

     *Slaggolf - max antall slag pr hull er hullets par pluss 5 slag.

2 klubb
     Et 2-tall på scorekort er alltid bra, og en slik score bør både feires og premieres og klubben tilbyr en såkalt '2-club competition' i alle slagspill-turneringer. Startkontigent er kr20. Pengene legges i en pott som deles av alle spillere som klarer å få et 2-tall på scorekortet. Hvis ingen får et 2-tall på scorekortet vil pengene bli overført til neste turnering. Gjør du hole-in-one vinner du hele potten!
 
Test egne ferdigheter!
     Ønsker du å konkurrere og teste egne ferdigheter? Medal-turneringen er en slik sportslig turnering. Medal  serien går gjennom hele sesongen, den første lørdagen i hver måned samt den tredje torsdagen hver måned. Du kan velge hvilken Medal du ønsker å delta i og mange deltar i hele turneringsserien.
 
Delta i Tyrifjord aktiviteter og utvid golfnettverket ditt!
     Det kan til og med hende du treffer noen du synes det er hyggelig å spille golf sammen med!I motsetning til det mange kanskje tror, det er ikke «farlig» å spille i turneringer. Kom ut til øya og spill golf på norges vakreste bane.
 
Når?
     Medal Series @Tyrifjord spilles på den første lørdag i hver måned og tredje torsdag i hver måned. Sett av datoene i kalenderen din!

     Påmeldingsfrist – lørdager. Medal på lørdager er alltid mandagen før turneringen kl 23.59. Meld deg på online i Golfbox eller i proshop tlf. 32 16 13 60 tast 1.

     Påmeldingsfrist – torsdager. Medal på torsdager har ingen påmeldingsfrist. Bok en starttid og registrere/betale i proshopen før start. Scorekort leveres til proshopen. For å unngå sakte spill, vi ber deltakere i Medal på torsdager å spille i 2 eller 3-ball.
 
Order of Merit @Tyrifjord
     Medal Serien er en del av Tyrifjord Order of Merit. Som en av de få klubbene i Norge tilbyr også Tyrifjord Order of Merit i det sportslige programmet. Order of Merit viser hvem som har spilt inn mest penger i hver klasse gjennom sesongen.

 
ORDER OF MERIT - klikk her
 
Medal Finale @Tyrifjord
     De 3 klassevinnerne i hver enkelt Medal turnering vil kvalifisere for Medal Finals @Tyrifjord.

 
 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion