Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Temakurs i høsten

Publisert: 13. juli 2018  av Adm.

Bruk høsten til å spille bedre golf! Meld deg på Paul sine temakurs for å forbedre dine golfferdigheter...


 
Temakurs med Paul Blaikie

Vi ønsker Paul Blaikie velkommen tilbake til klubben. Paul har over 20 års erfaring i golf og var Head Pro på Tyrifjord fra 2006-2011.

Ønsker du noen enkle ting å jobbe med i din golf?  Vi har lagt ut to temakurs hver uke - torsdager og lørdager i høsten. Det er korte økter på 1,5 time hvor du fokuserer på et tema. Her kan du rett og slett sette sammen ditt eget treningsopplegg!TEMAKURS

Prøv Paul sine temakurs for å spille bedre golf! Velg hvilken som helst temakurs som passer dine behov gjennom hele høsten! Mer infomasjon og påmelding nedenfor...

Temakursene vil vare i 1,5 time og du finner påmelding nedenfor...

DRIVER
Driverkurset er et av våre mest populære kurs. Dette kurset er for deg som ønsker noen enkle tips på hvordan du skal få mer lengde og stabilitet og ikke minst slå rettere.

BUNKER
Om bunkeren er ditt værste mareritt er dette kurset for deg. Du vil lære hva du må gjøre for å alltid komme ut og inntil flagget.

PUTTING OG GREENLESING
Lær å putte og lese greener bedre - betydningen av visualisering, sikting, fart og lengdekontroll i å sette flere putter.

CHIPPING
Bli bedre rundt greenen ved å ta din chipping til neste nivå. På dette kurset vil du lære viktigheten av greenlesing, visualisering og et godt balltreff for alltid å ha kontroll på lengden du slår ballen.

PITCHING
Dette kurset er det ditt nærspill (20-80m) som er i fokus. Temaet her er hva du må gjøre for å få ballen lett opp i luften for så at den legger seg så nærme flagget som overhode mulig.PRIS 
1 x temakurs - kr350 
eller
 
3 x temakurs - kr900
(du velger hvilken som helst temakurs som passer dine behov gjennom hele sommeren).

 
PÅMELDING INNEN KL. 18.00 DAGEN FØR 

MELD DEG PÅ HER


  
eller

proshopen


tlf. 32 16 13 60
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion
Toyota Hønefoss
Golf Activity