Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Høsttreff i strålande vær

Publisert: 26. september 2022  av Anna Crawford

Tyrifjord visade sig från sin vackraste sida i helgen och årets Høsttreff blev en fin avslutning på klubbens turneringskalender.

HØSTTREFF 2022

Høsttreff 2022 blev en fin avslutning på turneringssäsongen och förutom Høsttreff vinnarna fick vi premierat både Srixon Medal, Tyrifjord Foursome och Dronning Ragnhild.

Informationsmötet startade ståtligt med Robert Robertsen som kom gående ner hull 9 och spelade säckpipa.

Det 67 spelare stora startfältet spelade en 3-4 manna shamble och de avslutade dagen med Kraft Hull 19s goda pizza buffé.

.

Foto Anna Crawford

På första plass kom Marit Skabo med sitt lag, Torill och Tor Lørdahl och Tom Ole Andersen - Marit är klubbens egen Ian Poulter som storspelar i lagturneringar! Gratulerar!

Foto Anne Jørgensen

På andra plats kom det strategiskt planerande laget, Nikolai Dalen, Morten Dalen, Dagfinn Weberg Schjong och Martin Aspunvik. Gott spelat!

Tredje platsen tog det välklädda och färgkoordinerade Hønefoss Putters med Asle Berggaard, Jan Kristian Bråten-Obel, Tom Olav Brubråten och Ole Gunnar Ingul. Grattis!

Sista laget som kom på pallen bestod av de erfarna rävarna Tom Erik Andreassen, Solveig Bakken Andressen, Svein Olav Bakken och kometen Felix Ahlstrand (remember the name, du hörde det här först).

DRONNING RAGNHILD 2022

Vi kårade årets vinnare av Dronning Ragnhild och Glenn Ove Jørgensen som i finalen slog ut Asle Berggard.

TYRIFJORD FOURSOME 2022

Klubbens starka turneringsleder, Jan Stensby med Amund Skrutvold vann årets Tyrifjord Foursome över Trond Hindrum och Eirik Johnsrud. Grattis!

SRIXON MEDAL 2022

Precis som Dronning Ragnhild och Tyrifjord Foursome så har Srixon Medal spelats genom hela säsongen.

Britt Askimdal vann Dame klassen i år över Merete Johansson och Kristin Schiano Johansson. Grattis Britt!

Herre 2 klassen vanns av Jan Stensby. Se bild ovan.

Herre 1 och Scratch klassen tog Glenn Ove Jørgensen (se bild ovan) i år -väldigt imponerande! Han vann över John Magne Pedersen i Scratch och Asle Berggard i Herre 1 klassen. Hela Order Of Merit ser du här