Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Kurs

HQ Helse medlemsfordel - Spill golf i 2021Friskliv og folkehelse - et samarbeid mellom HQ Helse og Tyrifjord Golfklubb. 

HQ Helse og Tyrifjord Golfklubb har gått sammen og ønsker å bidra til økt folkehelse i Ringerike/Hole kommuner med to fantastiske tilbud på Storøya.Tilbud 1 - PrøvGolf 
Nå kan du prøve golf når det passer deg. Som HQ Helse medlem for du et 'rangekort' (verdi kr 600,-) på Tyrifjord Golfklubb for å prøve golf på drivingrangen.

Tilbud 2 - Medlemskap på Tyrifjord Golfklubb

Har du lyst å begynne med golf? Ved å betale kun innnmeldingsavgiften, HQ Helse medlemmer får gratis startkurs, gratis rangekort og gratis spill på banen!

Les videre....

 
 

HQ HELSE MEDLEMSTILBUD

PrøvGolf - har du lyst til å prøve golf?
Golf er en morsom, sosial aktivitet og en fantastisk måte å komme vekk fra hverdagen og avlaste stress.

Golfteknikk er en rotasjonsbevegelse som krever en kobinasjon av konsentrasjon, balanse kroppsbeherskelse og rombevissthet.
 
 
Bli med å prøve et av de mest populære idrettsaktiviteter i verden. Tyrifjord Golfklubb har medlemmer mellom 5 og 95 år!

Tilbudet gjelder i hele 2021. Oppgi e-postadressen registrert med HQ Helse i golfbutikkens åpningstider og du får gratis lån av en golfkølle og et rangekort (verdi kr 600,-) for å slå på drivingrangen. 
 
Lykke til!
 

 

HQ HELSE MEDLEMSTILBUD
 

Medlemskap på Tyrifjord Golfklubb 
Ved å betale kun innnmeldingsavgiften, HQ Helse medlemmer får gratis Veien til Golf kurs, gratis rangekort og gratis spill på banen!

TILBUD
Innmeldingsavgift - kr 5000.

Du får...
Veien til Golf kurs - innkludert (verdi kr 1950,-)
BASIS medlemskap - inkludert (verdi kr 9.250,-)
Rangekort - inkludert (kr 1.500,-)


 


 
Du trenger ikke golfutstyr for å være med på kurset – hos oss får du låne alt du trenger av utstyr.
Veien til Golf (VtG) er et kurs for alle som ønsker å komme i gang å spille golf. Selve kurset er i seg selv både sosialt og morsomt, og en fin mulighet til å komme i kontakt med andre som ønsker å komme i gang.


 
 
KURS
Hensikten med VtG kurs @Tyrifjord er at man vet litt om hvordan man skal forholde seg på en golfbane før man setter i gang og at det skal bli lett å begynne å spille golf. Undervisningen er praktisk rettet, og en stor del av kurset holdes ute på banen. Dette gjør at man raskere kommer i gang med spill, og virkelig får se hva golf er.

I kursavgften inngår lån av utstyr (hvis du trenger), teorimateriell, et rangekort (verdi kr 1.500), fritt spill på korthullsbanen i treningsperioden, og deretter oppfølging på to ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.

 
 
To voksen
 

 kan ta med seg et barn
(til og med 18 år) gratis!


GOLF = sosialt, god mosjon, flott natur, og frisk luft!
Golf er en fantastisk hobby – uansett alder og fysiske forutsetninger! Man får frisk luft, mosjon, sosial omgang, og ikke minst en fritidsaktivitet man kan holde på med hele livet.

Golf skaper et enormt engasjement blant flere millioner mennesker over hele verden, så man skal ikke se helt bort fra at det kan være ganske morsomt også.

Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Du kan spille golf sammen med venner, familie, kjæreste, kollegaer eller forretnings-forbindelser. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen.

Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. En times trening, en to-timers ni hulls runde, eller 18 hull når du har tid og lyst.

 
LETT Å BEGYNNE

Det er nå lettere å begynne med golf enn noen gang. Alt du trenger er et Veien til Golf kurs uten noen "eksamener". Dette kurset er for alle som har lyst til å starte med golf, og det krever ingen forkunnskaper.

Opplegget er at man trener en helg (lørdag og søndag) med instruksjon fra Tyrifjord Golfklubbs instruktør team. Etter kurset er det lagt opp til egentrening (etter behov – én eller flere uker) og to kvelder Happy Golfing. Du velger selv hvor raskt du ønsker å gå frem.
 


 

MEDLEMSKAP - bli medlem på Tyrifjord
Gjennomført VtG kurs og et medlemskap i Tyrifjord Golfklubb gir deg muligheten til å spille på banen på egenhånd umiddelbart etter kurset. Køller kan lånes for hele kurset.

I vår golfbutikk har vi alt utstyret du trenger til å fortsette å spille etter kurset. Du vil få mer informasjon om medlemskap på kurset.

 
 


 
 
KURSPLAN OG PÅMELDING ER NEDERST PÅ SIDEN 

 
PROGRAM
Lørdag introduseres du til golfen, banen og golfreglene. Det blir svingtrening på drivingrangen og trening av ”putting og chipping” før vi avslutter med spill/demo på banen.

Søndag tar vi en gjennomgang av regler, viser hvordan man skal føre scorekort, trener putting og tar for oss etikette (hvordan innpasse seg på banen). Det blir svingtrening på drivingrangen, og spill på korthullsbanen. Vi avslutter med en oppsummering og litt tips om hvordan man går videre med golfen.

 

Happy Golfing holdes på tirsdager fra 18.00-20.00 og er instruksjon for deg som ønsker litt repetisjon etter kurs. Mer info om dette får du på kurset eller se våre hjemmesider. Du bestemmer selv hvor raskt du ønsker å gå frem etter VtG kurset. Her spiller du på banen sammen med andre nybegynnere og våre instruktører . Fokus her skal være på moro, spille sammen med andre, spilletempo, sikkerhet og hensyn – helt enkelt å passe inn i trafikken på banen.

Gjennomført VtG kurs og et medlemskap i Tyrifjord Golfklubb gir deg muligheten til å spille på banen på egenhånd umiddelbart etter kurset. Køller kan lånes for hele kurset. I vår golfbutikk har vi alt utstyret du trenger til å fortsette å spille etter kurset.


TID
Lørdag (2t instruksjon) + (lunsj i kaféen*) + (2t trening på egen hånd)
Søndag (2t instruksjon) + (lunsj i kaféen*) + (2t trening på egen hånd)
Deretter oppfølging på tre ganger Happy Golfing (tirsdager 18.00 – 20.00) etter eget ønske.
Vi møtes i proshop/klubbhuset 10 min. før oppstartstiden alle dager.
*lunsj er ikke inkludert i kursprisen

 
UTSTYR
Du trenger ikke golfutstyr for å være med på kurset – hos oss får du låne alt du trenger av utstyr.

PÅMELDING
Innen kl 17.00 dagen før kurset.
Påmelding er bindende og betales ved påmelding. 

NB! Kursene er avhengig av 4 deltakere for å bli gjennomført. Ved 3 eller mindre påmeldte tilbyr vi ett alternativ og deltakerne vil eventuelt bli informert om dette i god tid.

Når du har meldt deg på – kan du glede deg til…
• 14 timer med et variert og morsomt kurs.
• Treningsveiledning fra en av Norges mest erfarne instruktør.
• Bli kjent med nye golfere på Tyrifjord i et sosialt klubbmiljø.
• Oppfølging etter kurs, du får mye hjelp til å bli en bedre golfer.

 
KURSPLAN OG PÅMELDING

 
Spørsmål?

epost -  booking@tyrifjord-golfklubb.no


tlf. 32161360
StartdatoKl. PlasserLedigPåmelding
april
lørdag23. 0900 - 1400Veien til Golf 23-24 April 202212 
mai
lørdag7. 0900 - 1400Veien til Golf 7-8 Mai 202212Fullt 
lørdag21. 0900 - 1400Veien til Golf 21-22 Mai 202212 
juni
lørdag4. 0900 - 1400Veien til Golf 4-5 Juni 202210 
lørdag18. 0900 - 1400Veien til Golf 18-19 Juni 202210 
juli
lørdag2. 0900 - 1400Veien til Golf 2-3 Juli 202212Fullt 
lørdag23. 0900 - 1400Veien Til Golf 23-24 Juli12 
august
lørdag13. 0900 - 1400Veien til Golf 13-14 August 202212 
lørdag27. 0900 - 1400Veien til Golf 27-28 August 202212Fullt 
september
lørdag3. 0900 - 1400Veien til Golf 3-4 September 202212 
lørdag17. 0900 - 1400Veien Til Golf 17-18 September 202212 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren