Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Vervekampanje 2017

Publisert: 6. april 2017  av Adm.

Vi har gjort det mye lettere og mer attraktivt for deg å introdusere nye medlemmer til klubben.

Som medlem i Norges ledende klubb, kan du hjelpe oss å markedsføre Tyrifjord vervekampanje 2018?

Medlemsrekruttering 
     Tyrifjord har ingen bindingstiden på medlemskapet, dvs. du kan melde deg inn og ut samme år. Ingen risiko hvis din livssituasjon endres eller du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med klubben. Med denne fleksibiliteten er det naturlig at fokus også rettes på løpende medlemsrekruttering.


     Vi håper også du kan bidra til rekruttering av nye medlemmer – for hvert BASIS eller FAMILIE medlemskap du rekrutterer spanderer vi et gavekort på kr 1000,-. Gavekortet kan du bruke der det måtte passe – shopen, restauranten, instruksjon, custom fitting, billeie eller greenfee for dine venner. På forhånd takk!
 
 

 
VERVEKAMPANJE 2017


Vet din familie, dine venner og kollegaer at du er medlem på Tyrifjord Golfklubb?

Vet din familie, dine venner og kollegaer om den fantastiske beliggenheten til øya og kvaliteten på golfbanen?
 
Vet din familie, dine venner og dine kollegaer at Tyrifjord er en nyskapende klubb med landets beste aktivitetsprogram for medlemmer?

Vet din familie, dine venner og dine kollegaer at Tyrifjord har aktiviteter for alle golfere uansett ferdighet, kjønn, interesse eller alder?

Vet din familie, dine venner og dine kollegaer om den unike og velkjente servicen de får i vår Proshop?

Har du familie, venner eller kollegaer som ville like å få en personlig introduksjon til Tyrifjord?


      Fulltegnede medlemskap er grunnlaget for å fortsette den gode finansielle posisjonen klubben befinner seg i dag. Fulltegnet medlemskap vil hjelpe oss å realisere vår forretningsplan om kontinuerlig oppgradering av bane og klubbhus slik at vi fortsatt kan tiltrekke oss nye medlemmer!

     Med våre fantastiske tilbud til både etablerte golfere og nybegynnere, har vi gjort det mye lettere og mer attraktivt for deg å introdusere nye medlemmer til klubben.GRATIS KURS
    For nybegynnere er Veien til Golf (VtG) kurs gratis for alle som melder seg inn i kampanjen med BASIS eller FAMILIE medlemskap. Etter endt kurs, vil de få kursavgiften trukket fra årsavgiften. Mer informasjon om VtG kurs finner du her...VEIEN TIL GOLF KURS


TILBUD FOR ETABLERTE GOLFERE ELLER NYBEGYNNERE

BASIS / FAMILIE
     BASIS eller FAMILIE medlemskap er hvor man får mest valuta for pengene. De gir fritt spill hele sesongen og tilgang til diverse medlemstilbud og medlemsfordeler. 
     
Vi har 2 fantastiske tilbud på BASIS og FAMILIE medlemskap uten binding og med vår Happy Golfing filosofi, lover Tyrifjord vi en 'BIG WELCOME' at de vil føle seg hjemme fra første dagen de spiller her som medlem. Se nedenfor for mer informasjon.

PAY AS YOU GO
     For de som vil starte sakte har vi PAY AS YOU GO prøvemedlemskap som har tre alternativer - START, GREENFEE 2 og GREENFEE 5. Se nedenfor for mer informasjon.


     Tilbudene er eksklusivt for Tyrifjord medlemmer å tilby familie, venner eller kollegaer. De vil ikke få et bedre tilbud et annet sted!

 


BELØNNING
– vår takk til deg som allerede er medlem!
(kun BASIS eller FAMILIE medlemskap)
 
     Som en takk til deg når den du verver til klubben bestemmer seg for å melde seg inn på Tyrifjord (kun BASIS eller FAMILIE medlemskap), vil du motta et Ubegrenset Rangekort (verdi kr 1.500), ELLER du kan velge å motta 4 greenfee billetter (verdi kr 850/stk) i stedet.

     I tillegg vil det nye medlemmet få en ‘Velkommen til Tyrifjord’ pris plus bonus pakke. Verver du flere venner og kjente (kun BASIS og FAMILIE medlemskap) som blir medlemmer, mottar du også 4 greenfee billetter (verdi 850/stk) for hver av dem!

     Oppnår vi bærekraftig medlemsvekst er også muligheten tilstede for reduksjon av årskontingenten, opprettholde banekvaliteten og opprettholde vårt høye service- og kvalitetsnivå. Det har derfor stor betydning at akkurat DU verver nye medlemmer til DIN EGEN klubb.

     Nå er også tiden inne for å skryte av DIN KLUBB og fortelle dine venner og dine kjente hva du allerede vet – Det å være medlem på Tyrifjord er en opplevelse!
Det er LETT!
 
    Ring 32 16 13 60 eller email 
post@tyrifjord-golfklubb.no hvis du trenger informasjon.

    Innmeldingsskjema finner du her:    
  Innmeldingskjema  

DIVERSE KURS
     
                                               Gratis Intro til Golf
     Har du familie, venner eller kollegaer som du ville introdusere til golf? Tyrifjord inviterer til en gratis introduksjon til golf under veiledning av Martin Grythe, PGA Pro.

Klikk her for kurs informasjon...
     
         Welcome Back
     Har du noen i familien / en kollega / en venn som har spilt golf før som du kan tenke deg å invitere til å komme i gang igjen? 
Tyrifjord inviterer til en gratis introduksjon til golf under veiledning av Martin Grythe, PGA Pro.
Kikk her for kurs informasjon...
     
  Veien til Golf kurs
     Har du familie, venner eller kollegaer som ønsker å komme i gang med golf? 
Klikk her for mer informasjon...
 
GRATIS KURS
    For nybegynnere er Veien til Golf (VtG) kurs gratis for alle som melder seg inn i kampanjen med BASIS eller FAMILIE medlemskap. Etter endt kurs, vil de få kursavgiften trukket fra årsavgiften. Mer informasjon om VtG kurs finner du her...VEIEN TIL GOLF KURS
 
MEDLEMSKAP


  
3 ALTERNATIVER

1. BASIS medlemskap
     Vårt BASIS medlemskap tilbud er konkurransedyktig priset og gir fritt spill hele sesongen. 
(OBS! kun 10 tilgjengelig i kampanjen)
  
BASIS

VI SPANDERER INNMELDINGSAVGIFTEN!
(verdi - kr 2.500)
 


kr 11.000*
innmeldingsavgift (kr 2.500) + årsavgift (kr 8.500)


Tilbud – kr 8.500,-KLIKK HER FOR MER INFORMASJON...
  
VERVEKAMPANJE BONUS

  1   Rangekort 50 for 50 bøtter med baller til å varme opp før runden eller til trening. (verdi kr 900)

  2   Svingskjekk - 15 min med sving tips fra vår pro Martin Grythe. (verdi – PRICELESS!)

2. FAMILIE medlemskap
     FAMILIE medlemskap inkluderer 2 BASIS medlemskap dvs 2 innmeldingsavgifter og 2 årsavgifter i det første året som medlemmer og dette er hvor dere får mye for pengene. 
Det gir fritt spill hele sesongen for 2 voksen og 3 barn / barnebarn til og med 18 år er inkludert i prisen. (OBS! kun 10 tilgjengelig i kampanjen)     
 
FAMILIE

VI SPANDERER EN INNMELDINGSAVGIFT
OG
EN ÅRSAVGIFT!

(verdi - kr 11.000,-)


kr 22.000*
* 2 x innmeldingsavgift (kr 2.500) + 2 x årsavgift (kr 8.500)


Tilbud – kr 11.000,-


KLIKK HER FOR MER INFORMASJON...
 
VERVEKAMPANJE BONUS

  1   Rangekort 50 for 50 bøtter med baller til å varme opp før runden eller til trening. (verdi kr 900)

  2   Svingskjekk - 15 min med sving tips fra vår pro Martin Grythe. (verdi – PRICELESS!)

3. PAY AS YOU GO medlemskap
     PAY AS YOU GO medlemskap på Tyrifjord er et introduksjonstilbud til klubben for nye medlemmer.  Vi tilbyr 3 alternativer - START, GREENFEE 2, eller GREENFEE 5 - og man kan velge hvor mange runder å inkludere i medlemskapet. 
 
START
     START medlemskap har en lav årsavgift og man betaler medlemgjest greenfee for å spille på banen. 
KLIKK HER FOR MER INFORMASJON...
 
PAYG 2
     GREENFEE 2 medlemskap har en lav årsavgift med 2 runder golf for personlig bruk inkludert i prisen. Man betaler medlemgjest greenfee for å spille ytterligere runder på banen. KLIKK HER FOR MER INFORMASJON...
 
PAYG 5
     GREENFEE 5 medlemskap har en lav årsavgift med 5 runder golf for personlig bruk inkludert i prisen. Man betaler medlemgjest greenfee for å spille ytterligere runder på banen. KLIKK HER FOR MER INFORMASJON...
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion