Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Kick-Off Holeværing Golf

Publisert: 3. mai 2017  av Adm.

Velkommen til informasjonskveld om barnegolf mandag 8. mai kl 1700

tygk.logo.clear background                      Holeværing Golf           holevaering logo
 
 
Kick-off
 
Velkommen til informasjonskveld om barnegolf
 

Til foreldre og barn
 
Holeværingen IL har dannet en egen golf / barnegruppe (ILH Golf) som samarbeider med Tyrifjord golfklubb. De siste års trening / lek med golf for barn har vist seg å være en suksess og det har vært stor interesse blant barna for å være med.
 
Hole har en av landets flotteste golfanlegg på Storøya. Det er plass til mange flere Holeværinger på denne banen. ILH Golf og Tyrifjord golfklubb fortsetter vårt samarbeid med å gjøre golf mer tilgjengelig for alle barn i kommunen.
 
Videre planlegger vi en “Golf Summer Camp” i samarbeid med Idrettsakademiet i Hole, á la fotballskolen, siste uke før skolestart (uke 32).

 
 
 
Alle er velkommen til en informasjonskveld for barn og voksne for å høre om planene for 2017. Vi håper på fint vær mandag 8. mai kl 17:00 og at mange finner veien ut til Storøya! Det vil også bli informert om mulighet for golf for eldre søsken eller foreldre som måtte ønske å prøve seg.
 
Første treningskveld er satt til mandag 15. mai kl 17:00 – 18:00. Alle aldre møter samtidig. Det vil i år bli lagt vekt på inndeling etter erfaring og de som har vært med tidligere vil i år få trening tilpasset sitt nivå.
 
Velkommen!

Hilsen
Tyrifjord Golfklubb og IL Holeværingen Golf.    
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Statoil
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion