Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Kjørereglene ved frost (video)

Publisert: 25. september 2018  av Adm.

Ved frost på banen vil den være stengt. Sjekk værmeldingen før du bestiller en starttid og sjekk BANESTATUS på www.tygk.no før du kjører til banen.

     På denne tiden av året anbefaler vi å alltid sjekke hjemmesiden for oppdatert banestatus (øverst i høyre kolonne). Vær likevel oppmerksom på at det kan bli full banestenging på kort varsel hvis forholdene tilsier det.

     Starttidene forskyves ikke og starttidene som blir "tatt av frosten" blir kansellerte.

 

     Head Greenkeeper bestemmer når banen er klar for spill, og de starttidene som blir "tatt av frosten" blir kansellerte.
     Dette betyr at det er ikke personalet i shoppen som bestemmer når banen åpner, og hvis man har starttid kl.09.00, og banen ikke åpner før kl.10.00, så må man rett og slett vente på en ledig starttid etter at banen har åpnet. Starttidene forskyves ikke!
     Selvfølgelig vil vi forsøke så godt vi kan å få alle ut på banen, men det er desverre umulig å forskyve starttider, da dette vil ramme spillet utover hele dagen.
     Vi håper på forståelse for dette! Banemannskapet holder kontinuerlig øye med forholdene og vil åpne banen så snart det lar seg gjøre. Det er ingen ting vi heller vil enn å åpne banen for spill, så hvis den holdes stengt så er det gode grunner til dette!
For mer informasjon om frost skader fra Head Greenkeeper, Ian Ross, klikk her - http://tygk.no/info/greenkeeper/91/frost
Happy Golfing!
TYGK
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Ringeriks-Kraft
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
City Fusion
Toyota Hønefoss
Golf Activity
Palerud