Midtuke dugnad - vekstduk på greenene

Publisert: 17. mars 2019  av Adm.

Er du tilgjengelig i midtuka og kan hjelpe greenkeeper staben med vekstdukene på greenene?

HJELP TIL GREENDUK

Når snøen forsvinner trenger vår head greenkeeper, Ian Ross, assistanse på kort varsel for å legge duker på alle greenene og senere ta dem av igjen.

Er du tilgjengelig i midtuka og kan hjelpe til enten på dagtid eller kveld?

Vi skjønner at det kan være vanskelig å kommittere seg til noe som ikke har en fastsatt dato, men nettopp derfor trenger vi mange positive tilbakemeldinger slik at det er mulig å tromme sammen en gruppe når vi trenger det.

Hvis du har mulighet til å hjelpe oss, vennligst meld deg på så tar vi kontakt om/når det blir behov.

Tilbakemelding på deltakelse ønskes snarest.

Dugnad kan ha forskjellig form
     Vi trenger også hjelp på følgende områder, uavhengig av disse dugnadsdatoene. Trykkeri tjenester, web/grafisk tjenester, rørlegger, elektriker, snekker. Har du noe å tilby, vennligst ta kontakt med administrasjon -
  post@tyrifjord-golfklubb.no

Vi ser frem til et flott golf sesong.

Miljø-Merking AS
City Fusion