Mobilbetalingsløsning med eeZee pay i 2019

Publisert: 7. april 2019  av Adm.

Last ned eeZee pay fra Google Play eller Appstore...

VIKTIG INFORMASJON

Vi opplever at det skjer mye innenfor betalinger i Norge for tiden.  Vi i Tyrifjord Golfklubb ønsker å være med på utviklingen og innfører allerede i år nye digitaliserte løsninger.

Vi har valgt å inngå samarbeid med eeZee pay (The Payment House).  eeZee Pay er den betalingsappen som brukes av flere og flere klubber i Norge.  En av hovedgrunnene til at vi valgte å starte samarbeid med eeZee pay er at du vil kunne benytte den samme betalings appen på mange forskjellige steder på Tyrifjord.

Dette innebærer at du som medlem må laste ned eeZeePay fra App Store eller Google Play.  Det er viktig at du gjør dette før du kommer til klubben, slik at du ikke opplever unødig tidsbruk  for eks. når du står på driving rangen.

MOBILBETALINGSLØSNINGER - Vi vil successivt legge til rette for de forskjellige bruksområdene;
  • Mobilbetalingsløsning på driving rangen.
  • Kjøp på vendingmaskiner (kaffemaskin, brus / varekjøpsautomat)
  • Greenfee betalinger
  • Betaling i proshop og restaurant.
  • Bestilling og betaling av enkle menyer FØR du ankommer klubbhuset fra din golfrunde.
Hvorfor eeZee pay?
eeZee pay er utviklet og tilpasset spesielt for å fungere hos golfklubber i Norge og andre land.  Du vil derfor nyte godt av å kunne benytte den samme betalingsappen hos andre golfklubber både i Norge – Sverige og andre land i Europa og USA.

Driving range
eeZee pay kan benyttes til å kjøpe driving range baller i ballmaskinen på driving rangen.  Dette innebærer at du i tillegg kan oppleve å få dine medlemsfordeler implementert direkte i appen.  Vi og / eller The Payment House vil sende ut informasjon om bruk av appen i tiden fremover.

Vending maskiner
eeZee pay installeres også i andre vending maskiner som Coca Cola maskiner og varekjøpsautomater.  Du finner maskinen i eeZeepay appen – og gjennomfører kjøpet ditt.

Å registrere seg er både raskt og enkelt.

Last ned eeZee pay fra Google Play eller App Store.
  1. Oppgi navn og kontaktinfo, inkl. tlf nr. og epost.
  2. Legg inn et betalingskort. NB: du kan legge inn flere kort.
  3. Du vil måtte bekrefte ditt telefonnummer ved å oppgi en kode som du mottar på sms / epost..
  4. Du er nå klar til å gjøre ditt neste kjøp med mobiltelefonen.
Her er link og QR-kode til appen.

App Store - https://itunes.apple.com/gb/app/eezee-pay/id931443989?mt=8

Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thepaymenthouse.eezeepay

Har du spørsmål knyttet til registrering eller bruk av appen, kontakt Geir Westbye i The Payment House AS telefon 464 65 000 eller send mail til: support@thepaymenthouse.com

Instruks