Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Ta med en venn vervekampanje

Publisert: 8. august 2019  av Adm.

Pga stor pågang forlenger vi vervekampanjen...Ta med en venn 
vervekampanje 

De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten. Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden? 

Hensikten med kampanjen er at du som medlem kan ta med deg en venn som ikke har spilt golf før eller en venn som har spilt, men falt av lasset og ikke har spilt på lenge. Vi har også åpnet opp for at du kan ta med deg en venn som er medlem av en klubb langt unna, men som vurdere medlemskap i vår klubb isteden.

Tanken er at vi slutter å snakke om golf, men heller lar folk få oppleve golf. 

Men her er vi avhengig av deg som medlem. Både til å verve venner, men også til å vurdere hvem som er «riktig» å ha med. Kampanjen er ikke ment å våre en gratis runde til en kompis som er medlem på en naboklubb eller lignede. 


For de som har spilt før...
Har du noen i familien / en kollega / en venn som har spilt golf før og kan tenke seg å komme i gang igjen som du kan tenke deg å verve til klubben? Klubben har gjort det mye lettere å prøve golf igjen og det er helt gratis!

...eller...

For de som har ikke spilt før...
Har du noen i familien / en kollega / en venn som har ikke spilt golf før som du kan tenke deg å verve til klubben?
OBS! Neste Veien til Golf kur er 17-18. august og
Veien til Golf kurs er gratis for voksne som melder seg inn i klubben med BASIS eller FAMILIE medlemskap
Mer informasjon om Veien til Golf kurs og påmelding finner du her...

 
 
Ta med en venn til Tyrifjord

 
Spill 9 hull på banen
 
De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten. 

Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden? 

Tyrifjord er med på et felles prosjekt som heter "Ta med en venn". Konseptet er veldig enkelt. Ta med en venn, gratis, og spill 9 hull på banen. Vennen din kan ha spilt golf før, men falt av lasset. Vennen din kan være medlem i en golfklubb langt unna. Vennen din har kanskje aldri spilt golf før. Den eller de du tar med trenger ikke være medlem av en klubb eller tatt VTG for å være med. 
 
Uansett hvordan det er, kan du ta henne eller han ut på banen gratis og uten noen forkunnskaper om golf. Det eneste din venn trenger å gjøre er å fylle ut navn, epost og telefonnummer i proshopen før dere går ut. 

Erfaringene så langt er at det er best at du og din venn går alene på et tidspunkt hvor de ikke er altfor mange mennesker på banen. Da får dere begge en bra opplevlese. Ta kontakt med oss i klubben, så finner vi et tidspunkt hvor dere kan gå ut sammen og oppleve golf. 

 

 
Vi har et tilbud til deg...
Verver du en venn innen 30. august til å bli BASIS eller FAMILIE medlem, får du kr 1500 i gavekort i proshopen. Du kan bruke dette til kjøp i shoppen eller til protimer/ trening. Verver du 2 eller flere nye BASIS eller FAMILIE medlemmer får du ytterligere gavekort på kr 1000 for hvert nye medlem du verver. Det eneste vennen din trenger å gjøre er å føre deg opp som verver når de melder seg inn.
 
...og...

Vi har et tilbud til din venn.
Vi har et spesielt tilbud til dine venner som du kan sende videre - Bli medlem på Tyrifjord og spill gratis ut sesongen!

 
HUSK!
Før dere spiller booker du en tid i proshopen.
 
booking@tyrifjord-golfklubb.no
 

 tlf. 32161360
 
Lykke til!

 

Espen som er med her hadde aldri spilt golf før, og hadde kjøpt et golfsett på loppemarked for 50 kroner. I løpet av runden ble han "forelsket" i idretten vår. Han er nå påmeldt på VTG kurs og har bestemt seg for at han skal bli golfspiller.


Send gjerne inn dine historier om din venn til klubben. 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Toyota Hønefoss
Golf Activity
Palerud
Pergo
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank