Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Full klaff for KM-helg

Publisert: 25. august 2019  av Anne Jørgensen

Årets klubbmestere er Mette Kyrvestad Ljåstad og John-Magne Pedersen. Vinner av nettoklassen ble Jonny Sandnes. Ljåstad og Pedersen vant også seniorklassene.


Fornøyde klubbmestere 2019: Mette Kyrvestad Ljåstad og John-Magne Pedersen. Foto: Anne Jørgensen


66 spillere fra 18 til 79 år deltok i årets KM-helg. 

- Dette viser hvilken fantastisk sport golf er, sa daglig leder Derek Crawford før han gratulerte årets vinnere. 

 

Det var en fornøyd Mette Kyrvestad Ljåstad som kunne ta imot pokalen, for sjette gang. John-Magne Pedersens vant sin første seier i herreklassen. John-Magne har tidligere vunnet seniorklassen, og han seiret også i seniorklassen denne helgen. Det samme gjorde Ljåstad.


Det var svært jevnt i herreklassen, og John-Magne Pedersen vant med to slag foran Carl Sebastian Aas (bak). Sivert J. Winther fulgte på tredje plass, ett slag bak Aas. Foto: Anne Jørgensen


- Banen er i fantastisk stand, og det har vært en fantastisk helg, sa Mette, som også takket sine medspillere. Hun synes imidlertid roughen var en utfordring.

John-Magne Pedersen fulgte opp.

- Det er mange år siden vi har hatt sånne fine forhold, og greenkeeperne har jobbet natt og dag. Når det gjelder roughen, så kan jeg ikke uttale meg, for der har jeg ikke vært, sa John-Magne.
 

John-Magne Pedersen er også klubbens styreleder og benyttet anledningen til å minne deltakerne om betydningen av å bruke klubbens golfshop, som nå er i klubbens eie. 

- Vi er alle medeiere av shopen, bruk den! 

- Jeg vil også takke Anna Crawford og Derek Crawford for jobben dere har gjort i år, sa John-Magne. 

 


Årets vinnere: Fra høyre klubbmester John-Magne Pedersen, klubbmester Mette Kyrvestad Ljåstad og vinner av klubbens nettoklasse, Jonny Sandnes. Foto: Anne Jørgensen
 

 

Resultater

Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Toyota Hønefoss
Golf Activity
Palerud
Pergo
Hønefoss Sparebank
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling