Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Anna Crawford blir ny daglig leder av Tyrifjord Golfklubb

Publisert: 18. april 2021  av Adm.

Styret i Tyrifjord Golfklubb er glade for å informere om at Anna Crawford blir ansatt som daglig leder av golfklubben fra 1. juli.


 
Stillingen som daglig leder av klubben ble ledig etter at Derek Crawford, tidligere i år valgte å takke ja til nye utfordringer i en annen klubb.

Anna Crawford kom til Tyrifjord golfklubb sammen med sin mann for 16 år siden, og har vært sentral og svært viktig i arbeidet med å utvikle klubben til det den er i dag.

Antall medlemmer har økt, gjestespillere strømmer til og banen skal nå gjennom en betydelig oppgradering og fornying.

Denne utviklingen er et resultat av en klubb som drives godt og som også setter golfopplevelsen, spillerne og ansatte i fokus.

Anna har vært sentral i dette. Hun har også vært klubbens ansikt utad og ønsket tusenvis av golfspillere velkommen til golføya gjennom mange år. 

Hun kjenner klubben, hun har all den kompetanse, kunnskap og erfaring som klubben ønsker at en daglig leder skal ha. I tillegg har hun tillit fra klubbens medlemmer, et brennende engasjement og en personlighet som gjør at hun er ønsket.

Det er mange store oppgaver i klubben fremover. I høst starter arbeidet med en helt nødvendig fornying og oppgradering av banen. Klubben skal videreutvikle tilbudet til medlemmene og går nå over til helårsdrift gjennom åpningen av et innendørs golfsenter i Hønefoss.

- Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med TYGK videre og nå i en ny rolle. Dette er en fantastisk klubb som har fått en stor plass i hjertet mitt og Hole har blitt et godt hjem for meg og min familie, sier den nye daglige lederen i Tyrifjord Golfklubb Anna Crawford.

- Jeg ser store muligheter for klubben fremover, og mener vi allerede er i en svært god utvikling som det er viktig å forvalte på en god og riktig måte, sier Crawford.

- Vi er veldig glade for at Anna søkte og at hun har takket ja til denne jobben. Hun er den beste kandidaten vi kunne ønsket oss til dette. Det er et samlet styre som nå ser frem til og gleder seg til å jobbe sammen med Anna, sier styreleder John Magne Pedersen.

- Vi mener det er veldig bra at vi fremdeles vil ha en daglig leder med lokal forankring. At vi også kan rekruttere den beste kandidaten til dette internt i klubben er vi naturligvis stolte av. Dette viser at vi totalt sett er en solid klubb, sier Pedersen.
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Golf Activity
Palerud
Pergo
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen