Demodag, gratis INTRO og BREAK 90

Publisert: 28. mai 2022  av Anna Crawford

Vi gjør om på Klubbtrening og denne uken starter BREAK 90. Vi har INTRO til golf på onsdag. De er en helt gratis time som du tar med familie og venner som vil prova golf. Callaway demodag er neste lørdag - har du meldt deg på?

BREAK 90 - onsdagar 19-2030

Dette er vår nye klubbtrening på onsdager. Treningen for deg som ønsker å
Bryte 90 slag på 18 hull. Under 90 slag rundt golfbanen er bogeybarrieren. Har du rundt hcp 18 så er din snittscore som regel 90-95 slag på 18 hull. Føler du deg klar for å komme under 18 i handicap og etablere deg som en spiller som oftere scorer bedre enn bogey-golf, så er Bryt 90 treningen for deg.

For å bryte 90 slag på jevnlig basis trenger vi:

- Slå lengre. Over 180m
- Forbedre par 5 scoringen. MAX bogey
- Lag en spilleplan og hold deg til den
- Minimer treputtingen
- Snakk positivt til deg selv
- Flere greentreff in regulation
- Dyrke et trygt nærspillsslag

Alt dette og mer til skal vi legge til rette for at du skal klare. Bli med hvis du ønsker å bryte den magiske 90 grensa på jevnlig basis!

Meld deg på i Proplanner

INTRO til Golf - onsdag 1. juni kl. 1730-1830

Dette konseptet er for deg som er litt nysgjerrig på golfen og vil gi det et forsøk. Kanskje vil du ikke binde deg helt opp til et VTG-kurs og medlemskap uten å ha fått en føling på hva dette egentlig dreier seg om.

Intro til Golf kveldene er med veiledning av Trond Hindrum

Ring oss for påmedling 32 16