Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Narvesen Tour - med golf glede på programmet 🤗

Publisert: 3. juli 2023  av Gro-Helene

Vi gjennomførte en fantastisk Narvesen Tour i helgen, lørdag 1. juli. Og for en perfekt start på golfmåneden juli, fordi maken til engasjert og energisk golf glede er akkurat det vi søker etter på banen- hver dag.

Vi hadde besøk av nærmere 150 deltagere på turneringen, i aldersgruppen 6-19 år. Med Jan Stensby som turneringsleder og vår PGA Pro Fredrik Enge, ble dette et arrangement klubben kan være stolte av!

Disse talentfulle barna og deres foreldre, og besteforeldre, fikk oppleve den fine golføya i regn - men med en stor frivillig gjeng som opptrådte svært profesjonelt i tillegg til å være imøtekomne, blide og hyggelige. Varmt tusen takk til dere alle for den fantastiske innsatsen dere bidro med 💖 

Turneringen foregikk på 3 baner, henholdsvis barnebanen på back og 18-hulls banen i tillegg til at det var laget en fin bane på treningsområde for de aller minste deltagerne. Alle fikk saft og boller, noen dro hjem med premie fra Proshoppen og de aller fleste av deltagerne fikk mestringsfølelsen og pur golf glede med seg hjem.

Oppsummeringen med hoveddommer etter turneringen var udelt positiv, med tilbakemelding om en veldig godt gjennomført turnering. Vi arrangerer Garmin Norgescup 2.-3. september og håper mange frivillige vil bidra til en fantastisk dag på golfbanen da også.


Alle foto: Graeme Johannessen
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Stheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tmrermester G Stheren
Skogr