Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

KM Vorspiel med KM i putting og bruktmarked

Publisert: 14. september 2023  av Anna Crawford

Vi starter KM allerede fredag den 22. september med puttingkonkurranse og bruktmarked. Puttingkonkurrasnen er en fin måte å varme opp til KM, og en super konkurranse for alle våre medlemmer - også nye med mindre erfaring.Bruktmarkedet er helt ypperlig for deg som er ute etter utstyr, og for deg som vil bli kvitt utstyr du ikke bruker.



KM- HELG 2023
KM er en stor begivenhet for Tyrifjord Golfklubb, og vi er glade for å kunne arrangere vårt KM 2023 med 18 hull og mange påmeldte. Det er fortsatt mulig å melde seg på, og vi håper å se rekordmange av våre medlemmer på banen i år. Har du ikke meldt deg på ennå kan du gjøre det her. Påmeldingsfristen er 18 sep kl 23:59.



KM PUTTING - UTSATT TIL FREDAG 29. SEPTEMBER
Fredag 29. september kan du også være med på KM i putting, en morsom konkurranse med lav alvorlighetsgrad og høy sosial faktor. Super også for deg som er helt ny i golfsporten. Meld deg på her ⛳ Det blir shotgun start kl 18:00. Startkontingent kr 60,- og det blir premieutdelning i restauranten kl 19:00



BAKLUKESALG 
Bruktmarkedet er en flott måte å anskaffe seg brukbart utstyr til en rimeligere penge, eller kanskje du bytter til deg en putter mot jernet du ikke behøver. Ta med deg ditt overflødige utstyr, parker bilen her og åpne bakluka - vi kjører baklukeloppis! Du velger selv pris, og om du vil bytte eller selge. Bruktmarkedet er fra klokken 16.00, og varer så lenge det er interesse for det. 
Book en parkeringsplass her, påmeldingsfrist torsdag 21 sep kl 12:00


Vi håper mange av våre medlemmer som har nedstøvet utstyr kommer og tar del i markedet, kanskje hjelper du en nyfrelst golfer med å fylle bagen eller bytter til deg en bag av litt nyere dato. Og selvfølgelig håper vi å se mange av dere helt nye golfere, som mangler utstyr - det ville gledet oss alle å oppleve god nytteverdi av bruktmarkedet vårt smiley 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr