Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Travis Mathew - julekolleksjon 2023

Publisert: 16. november 2023  av Gro-Helene

Vi introduserer et helt nytt merke i vår Proshop; Travis Mathew. Vi gleder oss stort til å starte sesongen i proshopen med flere spennende nyheter. Men allerede nå skal våre kunder få en smakebit fra dette merket. Først til mølla!



Travis Mathew lager klær i myke, lette stoffer som er designet for den ultimate bruk i arbeid og lek. Deres førsteklasses stoffblandinger tilbyr stil, ytelse og komfort, mens deres tekniske fabrikasjoner er konstruert for å yte. Med ambassadører som Chris Pratt, Jon Rahm og Alex Carusoe forstår man at dette er et engasjert klesmerke med en stødig fot i sports- og underholdningsbransjen, samtidig som de  er fremoverlent med fokus på komfort og ytelse. Travis Mathew kolleksjonene har gjerne en mix av bomull og polyester, noen som gir en fantastisk myk kvalitet samtidig som de har høy kvalitet og lang varighet.


Vi ser så frem til å starte 2024-sesongen med denne og flere spennende nyheter i Proshop!

Men idag kan du tyvstarte med et svært begrenset lager på årets julekolleksjon, alle modellene kommer i str S, M, L, XL og 2XL. Send din bestilling til oss - og husk å merke hvilken modell du ønsker, størrelse og antall samt om du vil ha den pakket inn og når du vil hente den.

Vi benytter Vipps som betalingsløsning, og det avtaler vi per mail :)




Vi tar in et begrenset antal Christmas SuperSoft - bestil et dusin her



Happy Christmas Shopping 
Gro-Helene & Anna
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren
Skogr