Vinterarbeten & Vårtecken på Tyrifjord

Publisert: 9. februar 2024  av Anna Crawford

Genom vintern förbereder vi säsongen och här kan du följa några av de projekten vi håller på med

VÅRTECKEN

Även om snön ligger djup och det är kallt om dagen så ser vi tydliga tecken på att våren är i ankommande. Dagarna blir ljusare och det bästa vårtecknet vi vet om är frågan; Når åpner vi? Det är minst 10 medlemmar som ringt och frågat och det är det bästa vårtecknet vi vet.

Ett annat vårtecken är när Thomas på Hole Arbeidsenter sänder bilder på hur våra nya bänkar fortskrider. Visst blir de fina?

Har du anmält dig till årsmötet nästa vecka? Och har du fått med dig att vi är 30 år i år? Tycker du om vår 30-års logo?

Idag hade vi fredags fika på jobbet och eftersom det är snart Semledagen (eller Fettisdagen som det egentligen heter och Fastlavn på norska. Samma dag då, nu på söndag) så vi firade med både norska och svenska semlor.

Med det hälsar vi god helg och hoppas att vi ser dig på årsmötet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
26. Jan

Vi har bestilt nye benker til banen, og de blir nå produsert på Arbeidssentret på Sundvoldenstranda. Dersom du har utforsket Hole kommune, har du sikkert lagt merke til de vakre benkene som pryder omgivelsene. I første omgang har vi bestilt 6 nye benker fra Arbeidssentret. De produserer ikke bare benker der, men også keramikk- og glasskunst, samt gjenvinner kommunens gamle papirer og lager dem om til tennbriketter.

Vi planlegger å plassere en innsamlingsbøtte i proshopen for gamle stearinlys som du kan levere inn. Disse vil vi deretter ta med til arbeidssenteret for gjenbruk.

Husk å tar turen innom dem en dag.

Hole Arbeidssenter drives av Hole kommune under tjenesteområdet Tiltak for funksjonshemmede.

Senteret har en fantastisk beliggenhet ved Sundvollstranda og skaper en arbeidsplass med et inkluderende miljø. Her tilbys meningsfulle oppgaver og utfordringer skreddersydd etter hver enkelts ressurser. Her råder trivsel, mye humor, positivitet og et samarbeidsnivå av høy kvalitet.

Dette gir oss en flott mulighet til å gi anerkjennelse til arbeidssenteret for deres bemerkelsesverdige arbeid og positive holdning. Tusen takk til Thomas for fin rundvisning! Vi gledjer oss til flere møten og samarbeid i mange år!

Skue Sparebank
Tronrud Eiendom