Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Medlemsbloggen på Tyrifjord

Publisert: 11. juli 2024  av Anna Crawford

Velkommen til vår nye bloggserie, hvor vi hyller medlemmer, deres prestasjoner, lidenskap og golfhistorier her på Tyrifjord. Først ut er Larry Parks, Nina Drage, Lars Olsson og Bendik Gjerdalen.

Feiring av Våre Medlemmer – Medlemsbloggen
 
Velkommen til vår nye bloggserie, hvor vi hyller prestasjoner, lidenskap og inspirerende historier fra våre medlemmer her på Tyrifjord.
 
Hvem synes du vi burde intervjue neste gang? Hva betyr "Happy Golfing" for deg?


 
_____________________________________________________________________
 
11. juli

Bendik Gjerdalen – 2 golfår gammel!Bendik er fra Hønefoss og er snowboardkjører på landslaget, hvor han konkurrerer i disiplinene big air og slopestyle. Ved siden av snowboarden hoppet Bendik inn i golfverdenen for to år siden.

Hans første runde var med venner på vakkre Hakadal, og han beskriver golf som både lett og utfordrende på samme gang - spesielt sammenlignet med snøbrettkjøring som har flere paremetrer. Bendik sier at han får god mental trening på banen av golf. Han synes hull 5 på Tyrifjord er banens mest spennende, spesielt med den spektaktulere back droppen - og han feiret nylig sin livs første birdie på hull 3 denne uken!

"Bendik, visste du at det er demodag med Taylor Made den 11. juli? Kommer du?" Snowboardern spiller med køller han arvet fra 1996 – Måns Røislands bestefars køller. Bendik ser frem til å gi disse videre til den neste i vennegjengen som begynner med golf. Han påpeker viktigheten av riktig utstyr for nybegynnere i golf, sammenlignet med mer erfarne spillere som kan klare seg med hva som helst.

Vi ser frem til å følge Bendik både på gresset og på snøen gjennom vinteren.

 

_____________________________________________________________________________________
 

8. juli 2024

Lars Olsson, 30 golfår gammel

Vi fortsetter vår reise gjennom Medlemsbloggen på Tyrifjord Golfklubb, og neste mann ut er Lars Olsson. Lars feirer i år sitt 30-årsjubileum som golfspiller, og har vært et trofast medlem av Tyrifjord golfklubb siden starten av sin golfkarriere. 
I sine yngre dager jobbet Lars på klubben og drømte om å bli golfinstruktør, men valgte senere å ta en annen karrierevei, hvor golf fortsatt er en viktig hobby.

For Lars er golfbanen et mentalt avbrekk fra hverdagens travle rytme og en arena for vennskapelig konkurranse, både mot seg selv og venner.

"Jeg streber etter det perfekte slaget og følelsen av kontroll over mine slag. Den følelsen kommer ikke så ofte, men når den er der, er den helt fantastisk å oppleve," deler Lars.

Hans favoritthull på banen er todelt: Utslaget på hull 5 med utsikt over Dronning Ragnhilds eik, som sies å være over 1000 år gammel, og Tyrifjorden i bakgrunnen, oppleves som majestetisk. Favorittinspillet hans er på hull 15, av åpenbare grunner 😊


 
______________________________________________________________________
 

5. juli 2024

Velkommen til neste innlegg i vår Medlemsblogg på Tyrifjord! Vi forteller historier fra våre medlemmer. Denne ganger møter vi Nina Drage som er 24 golf år ung.Denne gangen dykker vi inn i Nina Drages golfliv. Nina og hennes mann Erik oppdaget den praktfulle Tyrifjord Golfklubb og meldte seg inn i 2003 – en investering de aldri har angret på, til tross for den initielle kostnaden.

"- I 2005 ble vi forverter for en labrador som skulle trenes til førerhund," forteller Nina. "På den tiden var det ikke tillatt å ha med hund på banen, men jeg mast meg til en prøveordning. (TUSEN TAKK NINA ) Vi ønsket å trene hunden til å være rolig under alle forhold, til tross for noen skeptiske kommentarer."

Nina setter stor pris på Tyrifjord Golfklubbs inkluderende holdning som gjorde det mulig å ha med hund. Hun elsker også klubbens flotte atmosfære og det vennlige personalet.

"For meg som elsker blomster, er de to nye vaktmestrenene et funn! Banen er så flott, og naturen på øya er fantastisk," sier hun. “Jeg synes andre baner faller litt igjennom i forhold til Tyrifjord."

Nina deler at hennes favoritthull er det 6, og hun setter pris på tilgjengeligheten til å booke tee-tider på klubben, spesielt som pensjonist.

"Jeg er stolt av å være medlem av en klubb som tydelig støtter inkludering og fellesskap, spesielt markert gjennom pridemåneden," understreker Nina. “Det viser at Tyrifjord Golfklubb virkelig verdsetter alle sine medlemmer."

 

 
_________________________________________________________________________________
29. juni 2024

Først ut i vår blogg er Larry Parks. Kanskje kjenner du ikke Larry personlig, men du har helt sikkert møtt kona hans, Annika, som har jobbet i proshopen i mange år. Hvis du er hockeyfan (noe noen av oss er), kjenner du kanskje også sønnen deres, Dustin, som også er medlem her på klubben.

Larrys favoritthull på banen vår er det 16 og Larry er 60 golf-år gammel (vi måler alder i år du spillt golf i den her bloggen). 

Bli med oss når vi utforsker medlemmers Happy Golfing historie, og hva som gjør golf på Tyrifjord til en så spesiell opplevelse for våre medlemmer.  Enten du er en erfaren golfer eller nybegynner i sporten, vil Larrys historie garantert inspirere og treffe alle som elsker utfordringen og skjønnheten i golf.

Happy lesning og Happy golfing! 🏌️‍♂️😊
_____________________________________________________________________
 

Larry Parks Fullfører 72 Hull på Én Dag!Denne uken oppnådde Larry Parks en imponerende prestasjon på Tyrifjord Golfklubb ved å spille hele 72 hull på én dag. Denne tradisjonen, som nå har vart i fem år, startet Larry sin første runde klokken 05:30 om morgenen, og avsluttet siste hull klokken 19:00 samme kveld, med noen korte pauser mellom runderne.

Ifølge hans kone, Annika, planlegger Larry nøye disse maratonøktene på dager med solskinn og varme, og sørger for at det er tilstrekkelig plass på banen. Larry opprettholder væske- og energinivåer med vann og nøtter gjennom hele runden.

For å forberede seg fysisk og mentalt til denne utholdenhetsprøven, varmer Larry gjerne opp med 27- og 36-hullsrunder når banen tillater det – en ynnest vi på Tyrifjord kan klare! 

Larry startet sin tradisjon som en måte å feire midsommer på, årets lengste dag. Men det har utviklet seg til å bli mer enn det; nå er det en personlig utfordring – en kul kombinasjon av fysisk utholdenhet og mental styrke som vi vet golf krever.

"-Prøv det, du vil like det," oppfordrer Larry andre golfentusiaster med et smil. 

Hans lidenskap for golf og Tyrifjord skinner gjennom hver sving og hver runde.

Larry Parks' årlige tradisjon handler om mer enn å spille golf; det er utholdenhet, kjærlighet til spillet og gleden ved å overvinne utfordringer – både på og utenfor banen. 

Vi gledjer oss at følge deg Larry, snart kommer generasjon 3 av Parks på banen! Happy Golfing kommer på mange måter – dette er en av dem!

Happy Golfing! 🏌️😁
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Stheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tmrermester G Stheren
Skogr