Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Turneringer

Høsttreff

Publisert: 16. september 2021  av Anna Crawford

Dette blir ikke bare en golfturnering men også et sosialt arrangement. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å delta på høsttreffet 25 september

I år starter vi dagen med kaffe og bolle i cafeen kl 0830-0930. Kl 0930 er det info-møte. Vi går 9 hull med en shot-gun start kl 1000 og etter turneringen samles vi til en skikkelig premieutdeling og en fantastisk avslutningslunsj der vi i tillegg til premieutdeling for Høsttreff, skal hedre vinnerne av Dronning Ragnhild og Tyrifjord Foursome.
 

Du kan enten melde på et helt lag eller melde deg på som singel spiller, da setter vi sammen lagene. Vi kan også røpe at det vil bli en del trekkpremier til de som er på premieutdelingen. Vi håper at både gamle men også de allre nyeste medlemmerne melder seg på - det her er en strålande dag at treffe nye golfvenner under helt uformelle former.

Spilleformat er shamble stableford i en samlet klasse for lag. Hvert lag skal sammensettes av 3 eller 4 deltagere med fullt spillehcp. Dette er en meget sosial og morsom spilleform.

Shamble kombinerer elementer av en scramble og vanlig stableford slagspill. Som i en scramble slår alle lagmedlemmer sitt utslag, og det beste utslaget velges. Fra det beste utslaget spiller alle sin egen ball på sitt eget spille hcp. Den beste individuelle stableford score per hull er tellende for lag scoren. 

Turneringen koster kr250,- som inkluderer kaffe&bolle til frukost og en varm suppe som blir servert etter turneringen. Kr100,- fra hver deltager går til våre greenkeepers i Sør-afrika som fortsatt venter på å komme seg på jobb hos oss.

Overnatting kan ordnes på Sundvolden Hotel til meget gunstige priser. Ta kontakt med oss hvis det er ønskelig. Vi tar forbehold om ledige plasser.

Maks antall deltakere er 60 og påmeldingsfristen er mandag 20 kl 23:59. Sep. Vel møtt!

Sparebank 1
Sundvollen Hotell
G. Sætheren
Mesterhus
Palerud
Pergo
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen
RohneSelmer
Kleivstua
Norsk Gulvservice
All Golf Services
Reklameservice
Tømrermester G Sætheren