Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

Sommer vervekampanje - Ta med en venn

Publisert: 26. juni 2019  av Adm.

Har du en venn du vil introdusere til Tyrifjord og golf?

Sommer vervekampanje - Ta med en venn

De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten. Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden? 

For de som har spilt før
Har du noen i familien / en kollega / en venn som har spilt golf før og kan tenke deg å komme i gang igjen? Klubben har gjort det mye lettere å prøve golf igjen og det er helt gratis!

...eller...

For de som har ikke spilt før
Har du noen i familien / en kollega / en venn som har ikke spilt golf før som du kan tenke deg å verve til klubben? OBS! Neste Veien til Golf kur er 6-7. juli.
Mer informasjon om Veien til Golf kurs finner du her...


Les videre....
 


Ta med en venn til Tyrifjord
Tyrifjord er med på et felles prosjekt som heter "Ta med en venn". Konseptet er veldig enkelt. Ta med en venn, gratis, og spill 9 hull på banen. Vennen din kan ha spilt golf før men falt av lasset eller vennen din har kanskje aldri spilt golf før. Dvs den eller de du tar med trenger ikke være medlem av en klubb eller tatt VTG for å være med. 

Uansett hvordan det er, kan du ta henne eller han ut på banen gratis og uten noen forkunnskaper om golf. Det eneste du og din venn trenger å gjøre er å fylle ut navn, epost og telefonnummer i proshopen før dere går ut. 

Før dere spiller booker du en tid på klubben. Erfaringene så langt er at det er best at du og din venn går alene på et tidspunkt hvor de ikke er altfor mange mennesker på banen. Da får dere begge en bra opplevlese. Ta kontakt med oss i klubben, så finner vi et tidspunkt hvor dere kan gå ut sammen og oppleve golf. 


Espen som er med her hadde aldri spilt golf før, og hadde kjøpt et golfsett på loppemarked for 50 kroner. I løpet av runden ble han "forelsket" i idretten vår. Han er nå påmeldt på VTG kurs i slutten av juni og har bestemt seg for at han skal bli golfspiller.Send gjerne inn dine historier om din venn til klubben. 

 
Veien til Golf kurs
 

 
KLIKK HER FOR MER INFORMASJON
OM
VEIEN TIL GOLF KURS OG PÅMELDING...
 


Lykke til! 
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
Jarmann Gastropub
Dokumentpartner
TveitPark
Tveit Park
Miljø-Merking AS
G. Sætheren
Mesterhus
Toyota Hønefoss
Golf Activity
Palerud
Pergo
Hønefoss Sparebank
Hako Grounds & Garden