Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Klubben

BLI MEDLEM I 2020 - medlemskampanje i september

Publisert: 1. september 2019  av Adm.

Spill GRATIS ut resten av denne sesongen OG vi spanderer innmeldingsavgift (verdi kr 5 000,-) OG du får tilgang til å spille på 4 andre baner GRATIS i september OG du får et rangekort (verdi kr 1 500,-).

SEPTEMBER KAMPANJE  FOR ETABLERTE GOLFERE ELLER NYBEGYNNERE*

Vi har et fantastisk tilbud på
BASIS og FAMILIE medlemskap i september og med vår Happy Golfing filosofi, lover Tyrifjord vi en 'BIG WELCOME' at du vil føle deg hjemme fra første dagen du spiller her som medlem. Les videre og meld deg inn i dag...!


Spill GRATIS ut resten av denne sesongen. Vi spanderer innmeldingsavgift (verdi kr 5 000,-) OG du får tilgang til å spill på 4 andre baner GRATIS i september gjennom vår FIRST CLASS GOLF avtale OG du får et rangekort (verdi kr 1 500,-). 

*Gjelder de første 10 innmeldinger fra og med 01.09.2019, og man må forplikte seg til å være medlem på Tyrifjord ut 2020 sesongen. Klikk her for mer informasjon om medlemskap på Tyrifjord... 


 
KUN 10 MEDLEMSKAP TILGJENGELIG

Bli medlem i 2020 og du får...
 - Innmeldingsavgiften (verdi kr 5 000,-)
 - Spill gratis ut sesongen
 - Spill GRATIS på 4 andre baner i september gjennom vår FIRST CLASS GOLF avtale. 
 - Rangekort 50 til å varme opp før runden eller til trening (verdi kr 1 500,-).
 - Veien til Golf kurs hvis nødvendig.


 

 
Husk å skrive 'September kampanje' i kommentarfeltet
 

 
FIRST CLASS GOLF


First Class Golf er en samarbeidsavtale mellom ledende norske golfklubber med formål å tilføre attraktive merverdier til våre medlemmer. Som medlemsklubb i First Class Golf får BASIS og FAMILIE medlemmer mulighet til å spille GRATIS på noen av Norges beste baner.  Klikk her for mer informasjon om FIRST CLASS GOLF...

BASIS eller FAMILIE medlemskap er hvor man får mest valuta for pengene. De gir fritt spill hele sesongen og tilgang til diverse medlemstilbud og medlemsfordeler som FIRST CLASS GOLF og PLUSS medlemskap. 


BASIS medlemskap
Vårt BASIS medlemskap er konkurransedyktig priset og gir fritt spill hele sesongen. Klikk her for mer informasjon om BASIS medlemskap...
 

FAMILIE medlemskap
FAMILIE medlemskap gir fritt spill hele sesongen for 2 voksen og inntil 3 barn / barnebarn (til og med 19 år)  inkludert i prisen.
 Klikk her for mer informasjon om FAMILIE medlemskap...
 
Trenger du mer informasjon?
 

epost: post@tyrifjord-golfklubb.no


tlf.
32161360
Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Råd og Regnskap
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Toyota Hønefoss
Golf Activity
Palerud
Pergo
Hønefoss Sparebank
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling