Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Turneringer

Golfsesongen nærmer seg

Publisert: 22. april 2021  av Adm.

Onsdag 28 april kl.12:00 blir sesongens første starttid.

Onsdag 28 april kl.12:00 blir sesongens første starttid. Startbestilling vil åpne i dag torsdag 22 april for dugnads deltakere. Øvrige medlemmer vil kunne booke starttider fra kl 0800, fredag 23 april.

 

GOLFBANEN ÅPNER!

Fra onsdag til fredag (28-30 april) vil vi kun holde åpent med booking fra 12:00 - 17:50.

 

Det er fortsatt litt nattefrost, og vår-gresset er sårbart. Derfor må vi holde trykket på banene nede og sørge for at banemannskapet, som skal sikre oss fine forhold fremover, også får tilgang til banen.

 

Siste starttid vil være kl 17:50, etter det vil ingen få mulighet til å slå ut. Det er heller ikke åpning for å starte på back-9. Kun utslag fra hull 1 fra 12:00 - 17:50.

 

Vi vil ta en ny evaluering av dette i løpet av neste uke og åpne opp mer når/hvis det er mulig.

 

Samfunnet vårt er fortsatt preget av restriksjoner, både lokale og nasjonale. Det er viktig at du holder deg oppdatert for hva som gjelder på Tyrifjord. Du kan bo i en kommune som gjør at du har strengere regler enn det vi har i Hole kommune.

 

Vi har en Korona-side for Tyrifjord, som vi vil oppdatere fortløpende. Trykk her for å lese denne før du kommer til klubben.

DRIVINGRANGE

Ballmaskinen er i gang og nå er det forbudt med selvplukk.

 

Kun betaling med bankkort - på slutten av måneden vil en ny kortleser være i bruk og gi flere betalings muligheter.

PLUSS medlemmer som har ubegrenset bruk av drivingrange i sesongen og kan hente et ballkort fra administrasjon 1000-1600 man-fre. Les mer om fordelene i PLUSS medlemskap her...

 

Drivingrange regler i 2021
Drivingrangen har en lengde på 220 meter. Spillere som benytter seg av rangen MÅ IKKE slå baller over drivingrangen. Dette er forbundet med stor fare for turgåere som befinner seg på turstien på bak siden av drivingrangen.

Spiller som ikke klarer å treffe rangen blir bortvist. Ta ansvar og velg slag/køller som du behersker.

VÅRTREFF (åpningsturnering) - lør 1. mai - shotgun start kl. 09.00

Vi inviterer alle medlemmer til VårTreff (åpningsturnering) på Storøya. Spilleformat er 4 manns shamble og vi har plass til 88 spillere med først-til-mølla prinsippet. Man kan enten melde på et helt lag eller melde seg på som singel spiller.

 

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å delta på åpningsturneringen i år.

 

PÅMELDINGSFRIST – 26. april, kl 23:59


Klikk for mer informasjon og påmelding.

INSTRUKSJON

Endelig er våren her igjen og det betyr ny golfsesong! Det betyr også at Trond er tilbake og klar for å bidra med sin kunnskap.

 

Det er nå åpent for booking av privatundervisning! Ønsker du en flying start eller en sjekk på om det har blitt rusk i maskineriet i vinter? Bestill deg en leksjon her slik at du er klar for baneåpning!

 

Noen viktige datoer;

Happy Golfing - oppstart 11. mai kl 1800. Påmelding

Klubbtrening - oppstart 12. mai kl 1800. Påmelding

JUNIORTRENING
Alle juniorer 12 - 19 år inviteres til junior trening starter opp kl. 1700 på 10. mai. Husk at barn og unge t.o.m. 19 år betaler kun en treningsavgift fra i år for tilgang til banen. Årsavgiften er GRATIS!

 

BARNEGOLF - KICK-OFF - 10. mai kl. 1700
Har du barn / barnebarn 5 t.o.m.11 år?
Alle er velkommen til en informasjonskveld for barn og voksne for å høre om planene for 2021. Vi håper på fint vær mandag 10. mai kl 17:00 og at mange finner veien ut til Storøya! Husk at barn og unge t.o.m. 19 år betaler kun en treningsavgift fra i år for tilgang til banen. Årsavgiften er GRATIS!

Sparebank 1
Sundvollen Hotell
Fugro
Aprimo
G. Sætheren
Mesterhus
Golf Activity
Palerud
Pergo
HQ Helse
Hako Grounds & Garden
Fossen Utvikling
Skue Sparebank
Tronrud Eiendom
ECIT
Arktis Bentzen